Συγκινητική η ομιλία του Μάκη Φόρτες μιας και θυμήθηκε την ιστορία της Πλατείας Καμπάνας αλλά και τα παιδικά του χρόνια στο Αργοστόλι με κατάληξη στο Δήμο Αργοστολίου, πάντα δίπλα του ο Αλέκος Καλαφάτης, όπως είπε και με ότι συμβολισμούς φέρνει αυτή η συγκέντρωση στην συγκεκριμένη Πλατεία. Εδώ και διακόσια χρόνια σ’ αυτή την Πλατεία γράφετε η ιστορία της του Αργοστολίου. Δυστυχώς η ιστορία αυτή είναι γνωστή σε ελάχιστους. Στην Πλατεία αυτή επί Αγγλοκρατίας ήταν ο τόπος  των βασανιστιρίων, των μαρτυρίων των αντιστασιακών του νησιού. Σ’ αυτή την Πλατεία κάηκε το Libro d’oro.

Είπε πολλά ο Μάκης Φόρτες σε σημείο να φορτίσει την ατμόσφαιρα με συνέπεια να δακρύσει και ο ίδιος, απέναντι του, ωστόσο  ήταν ο Αλέκος Καλαφάτης που άκουγε, γιατί επικαλέστηκε το όνομα του, πολλές φορές. Παρακολούθησε την ομιλία του Μάκη Φόρτε και η Βουλευτής με ότι συμβολίζει αυτό.

Δεν έχω video, δυστυχώς, είχα να καλύψω τέσσερις συγκεντρώσεις, ήταν αδύνατο να βιντεοσκοπηθούν και να αναρτηθούν πριν τις 12.00..

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Με την ανάρτηση αυτή τελειώνει η προεκλογική περίοδος. Την Κυριακή τα ….νεώτερα. Ίσως το βράδυ να βρεθούμε στην αντιπεριφέρεια για να παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα που θα έρχονται.

Καλό βόλι.

Σ.Α.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr

 

 

H KΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΟΡΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Φωτορεπορτάζ από το fb της ΠΕΝΑΣ

Προηγούμενο άρθροΔρακουλογκωνας: Η κοινωνία θα αποφασίσει αν θα συνεχίσω να την υπηρετώ…
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Η συγκέντρωση Κατσιβελη-Τι είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος (pics)