Η δήλωση του Γ.Γ. του ΥΠΑΙΘ κ. Αλέξανδρου Κόπτση στο alfavita.gr

Ο Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης έκανε την παρακάτω δήλωση στο alfavita.gr αναφορικά με το θέμα του εκπαιδευτικού που παραιτήθηκε:

«Πληροφορήθηκαμε ένα τετελεσμένο γεγονός, αυτό της παραίτησης εκπαιδευτικού χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Διερευνήσαμε την ίδια στιγμή τα περιγραφόμενα συμβάντα, αλλά δεν διαπιστώσαμε καμία γραπτή ενημέρωση από περιφερειακή υπηρεσία – ούτε από κάποιο στέλεχος εκπαίδευσης.

Επικοινωνήσαμε άμεσα, τόσο με τον Διευθυντή του σχολείου όσο και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να αντλήσουμε πληροφορίες. Δώσαμε εντολή διερεύνησης κάθε πτυχής του θέματος και να είστε σίγουροι πως, αν και όπου διαπιστωθούν ευθύνες, θα αποδοθούν στο ακέραιο.

Παράλληλα, είναι ενεργοί και λειτουργούν όλοι οι αντισταθμιστικοί φορείς για κάθε είδους παιδαγωγική αντιμετώπιση.

Δε θα αφήσουμε τη βία να μείνει ατιμώρητη, από όπου και αν προέρχεται αυτή, κάτι που αποδεικνύουμε από τις συνεχείς θεσμικές παρεμβάσεις μας. Και επιπλέον, βεβαίως, υπάρχουν πάντοτε παιδαγωγικά μέτρα τα οποία είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.»

Πηγή: alfavita.gr

Προηγούμενο άρθροΡεύμα: Η μυστική επιδότηση στους λογαριασμούς – Δικαιούχοι, αίτηση ΕΔΩ
Επόμενο άρθροΤροχαίο στην Ημαθία-Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της 15χρονης: Η Κατερινούλα μου, η κούκλα, έφυγε, στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Το κομμάτιασε το κορίτσι μου…