Γαλιατσάτος: Παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του στην Κεφαλονιά-Τι είπε για την επόμενη μέρα (ονόματα)

Πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη  Θεόδωρο Γαλιατσάτο  στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Π.Ε. Κεφαλονιάς η παρουσίαση των Υποψηφίων της ΑΝΑΣΑ και παράλληλα έγινε μια αναλυτική, θα μπορούσαμε να πούμε, παρουσίαση των βασικών στόχων της παράταξης για την επόμενη περίοδο.

Αναφέρθηκε για την τουριστική προβολή υπήρξε αύξηση, για τον αγροτικό τομέα, τα έργα που έγιναν, για την κοινωνική πολιτική για τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Παράπονα έκφρασε για τα Λιμενικά  Ταμεία που έχει σχέση με τα Υδροπλάνα.

Πιεσμένος φάνηκε ο Θόδωρος, φυσικό μιας και έχει να αντιμετωπίσει την θητεία που φεύγει και ασφαλώς αυτή που έρχεται. Όλα δείχνουν ότι η παρουσία του στα Ιόνια Νησιά δεν ήταν τυχαία ούτε ασφαλώς μια “παρένθεση”, όπως θέλει να πιστεύει η δεξιά παράταξη των Νησιών ιδιαίτερα η επικεφαλής της η κ. Ρόδη Κράτσα. Μια παρουσίαση ωστόσο με ένταση ιδιαίτερα όταν ρωτήθηκε για το οδικό δίκτυο και παράλληλα ο εκνευρισμός του αντιπεριφερειάρχη Π. Δρακουλόγκωνα σε σημείο να μας φέρει έναν ειδικό χάρτη προφανώς αναφέρονταν στο οδικό δίκτυο, χωρίς να μπορούμε να τον “διαβάσουμε” ανίδεοι από χάρτες του ….δημοσίου. Λίγο ακόμα ο κ. αντιπεριφερειάρχης να μας τον έφερνε στο ….κεφάλι το χάρτη από τον εκνευρισμό του που είπαμε ότι το οδικό δίκτυο έχει τα χάλια του. Με έκπληξη ακούσαμε να λέει ότι οι δρόμοι είναι καλοί, μόνο  σε λίγους δρόμους χρειάζεται παρέμβαση. Το ίδιο εκνευρισμένος σε απαλότερους ….ρυθμούς ήταν και ο Θόδωρος.

Αναφέρθηκε μετά από ερώτηση για το Μουσείο. Είπε ότι η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου έχει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη μελέτη της αποκατάστασης. Το κτίριο αυτό δεν υπάρχει λόγος να κατεδαφιστεί, να γίνει αποκατάσταση στο κτίριο. Όπως είπε περιμένουμε το Υπουργείο.

Οι υποψήφιοι που παρουσίασε είναι:

Ατσάρος Άγγελος
Βασιλάτος Τάκης
Γαλιατσάτος Σπύρος
Δρακουλόγκωνας Παναγής
Νεόφυτος Παναγής
Παπαχρήστου Κάκια
Πεφάνη Σουζάνα
Παγώνης Σπύρος
Σταμούλης Κυριάκος

Ακούστε την ομιλία του Θόδωρο, Γαλιατάτου, παρέμβαση έγινε από τον Σπ. Γαλιατσάτο, και τον Τάκη Βασιλάτο. Το video ξαφνικά έπαθε βλάβη και χρησιμοποίησα μια άλλη μηχανή.

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr