Στον υποψήφιο των πανελλαδικών που συνελήφθη στο συλλαλητήριο της Πέμπτης και την οικογένειά του επιτέθηκε φραστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως τα συγκεκριμένα άτομα που συνελήφθησαν προκάλεσαν φθορές και επεισόδια.

Λίγες μόλις ώρες πριν την απόφαση των δικαστικών αρχών να αφήσουν ελεύθερους τους εννέα συλληφθέντες της διαδήλωσης της 9ης Ιουλίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε με το… γνωστό του ύφος τόσο στους ίδιους, αποδίδοντάς τους εγκληματικές ενέργειες, όσο και στις οικογένειές του, που «τους έκαναν έτσι»!

«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα και οι γονείς που τα κάναν έτσι. Αυτή την ώρα σε αυτή την κρίση πάνε και κάνουν αυτά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Πήγε ο άλλος και έλεγε στο παιδί του ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει «ντρόπιασες το σπίτι μου»», ανέφερε ο Γεωργιάδης για τον πατέρα του υποψηφίου των πανελλαδικών που ενημέρωσε το γιο του για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών, χωρίς να αναφέρει κάτι όμως για τα εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού που έφερε ο 18χρονος, μετά τη σύλληψή του.

Ζήτησε μάλιστα να πληρώσουν πρόστιμα οι γονείς για τις ζημιές στα μαγαζιά, υποστηρίζοντας αυθαίρετα πως τα παιδιά τους ήταν αυτά που τα έσπασαν. «Ελπίζω το δικαστήριο να χρεώσει όλες τις ζημιές στους γονείς. Να τις πληρώσουν από την τσέπη τους»

Πηγή: aftodioikisi.gr