Γεράσιμος Αποστολάτος: Μέχρι το Πάσχα το γηροκομείο θα λειτουργεί!-Λογομαχία “στον αέρα” με την Αθηνά Αυγουστάτου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος την Τρίτη 13-11-2018.

Τρεις μέρες μετά την παραλαβή του Γηροκομείου, ο κος Αποστολάτος θέλησε να δώσει όλες τις απαντήσεις και εξηγήσεις σε ότι μπορεί να μην φαίνεται στον υπόλοιπο κόσμο σωστό και ενδεχομένως παράνομο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στην καθυστέρηση της παραλαβής από την στιγμή που όπως τόνισε το γηροκομείο ολοκληρώθηκε 31 Ιανουαρίου και έκανε σαφές ότι αυτή η καθυστέρηση δεν είχε δόλο. Η Ελευθερία Κουλουριώτη παρέθεσε στοιχεία (φωτογραφίες), που έδειχναν το γηροκομείο ατελές και ο κος Αποστολάτος της απάντησε ότι κάνει λάθος.

Στην κουβέντα μπήκε με παρέμβασή της η παραιτηθείσα α/πρόεδρος κα Αυγουστάτου η οποία μίλησε προς τον πρόεδρο και του είπε ότι αυτή ήταν που πήγαινε στο γηροκομείο πριν παραιτηθεί, μετά τις 31 Ιανουαρίου και επέβλεπε εργασίες οι οποίες συνεχίζονταν. Μεταξύ τους υπήρξε μια μικρή λογομαχία η οποία όμως έληξε αίσια.

Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τα του γηροκομείου για τον υλικό εξοπλισμό αλλά και για το έμψυχο υλικό του γηροκομείου. Ο πρόεδρος υπήρξαν φορές που σε πολλές ερωτήσεις δήλωσε άγνοια, καθώς όπως είπε δεν μπορεί να παρακολουθεί τον καθένα.

Ακούστε την συνέντευξη.

 

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr