Γεράσιμος Γαβριελάτος: Τι λέει για τα κτίρια που είναι εγκαταλειμμένα, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τα έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος υποψήφιος με την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια συνέντευξη με σκοπό να παρουσιαστούν οι θέσεις του κινήματος – παράταξης, που αφορούν καίρια θέματα.

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος- όπως πολλοί άλλοι-  που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, αφού θεωρεί ότι κανείς δεν πρέπει να μένει απαθής. Μάλιστα ανέφερε ότι στην πραγματικότητα όλη έχουμε στην ζωή μας την πολιτική ακόμα και στις πιο απλές αποφάσεις της ζωής μας.

Αναφέρθηκε στα κτίρια που είναι εγκαταλειμμένα, στο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στα έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί. Μίλησε και για την τεράστια δημοτική περιουσία και ανακοίνωσε πως η παράταξη κάνει καταγραφή της περιουσίας, προκειμένου αργότερα να γίνει και η εκτίμηση της.

Επισήμανε κάποιους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα μα παρκινγκ τα οποία θα μπορούσαν να φτιαχτούν σε καίρια σημεία της πόλης, όπως στον χώρο της ναυτικής σχολής εποχιακά, κοντά στο ΚΤΕΛ και να υπάρξει ξανά η ελεγχόμενη στάθμευση. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι μια αστική συγκοινωνία ενδεχομένως να βοηθούσε στην επίλυση του θέματος.

Τέλος, μίλησε και για τους συνυποψήφιους του και χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι άνθρωποι με ήθος, αξιοπρέπεια, όραμα και όρεξη. Είναι όλοι επαγγελματίες και μπορούν να προσφέρουν». Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την παράταξη – κίνημα να έχει κάποια πολιτική κάλυψη, ο κος Γαβριελάτος το διέψευσε ενώ επισήμανε πως: «Παρά την όποια κομματική ταυτότητα του κάθε υποψήφιου, στην παράταξη ήρθαν σαν προσωπικότητες και όχι κομματικά».

Αναδημοσίευση από 965.gr