Γεράσιμος Γιάννατος: Θέτει υποψηφιότητα στα Πατρικατα

Αγαπητοί μου φίλοι, στα Πατρικάτα γεννήθηκα, στα Πατρικάτα μεγάλωσα και στα Πατρικάτα έμαθα τί θα πει αγάπη και δέσιμο για τον τόπο σου και για τους ανθρώπους σου.

Τα Πατρικάτα είναι το χωριό μου, για το οποίο μπορώ να νιώσω βαθιά στην ψυχή μου, όπως όλοι όσοι ζούμε σε αυτό, υπερηφάνεια και χαρά!

Είναι ο τόπος που χάρηκε μαζί μου στις χαρούμενες στιγμές μου, ο τόπος που μου στάθηκε στα δύσκολά μου, ο τόπος που με συγχωρεί και που με βοηθάει καθημερινά ανιδιοτελώς!

Ευγνωμοσύνη και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω για τους συγχωριανούς μου και για το χωριό μου και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Κοινοτικός υποψήφιος

Μια απόφαση που μου δίνει την ευκαιρία να ανταποδώσω στα Χωριό και στους συγχωριανούς μου όλα αυτά που απλόχερα μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια!

Βλέποντας και προσπαθώντας καθημερινά να αντιμετωπίσω και εγώ, όπως όλοι μας, τα θέματα που απασχολούν το χωριό μας βουρλίζομαι όταν διαπιστώνω ότι χωρίς “τσίγκλισμα” και χωρίς κάποιον από εμάς απίκου όταν θα παίρνονται οι αποφάσεις για τα χωριά του δήμου μας, δουλειά δεν θα γίνει!

Γιαυτό αφέντες μου, τα Πατρικάτα θα είναι ο κοινός στόχος για όλους όσους με στηρίξουν με την ψήφο τους και…να είστε βέβαιοι ότι τα Πατρικάτα μας θα αποκτήσουν φωνή και παρουσία στον νεοσύστατο δήμο πια Ερύσσου, Πυλάρου και Σάμης και εγγύηση του παραπάνω είναι, αν μη τι άλλο, το αγύριστο και κουρλό κεφάλι ενός υπερήφανου Πατρίκιου όπως είναι το δικό μου!!!

Όλα για τα Πατρικάτα!
Γιαννάτος Γεράσιμος