Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Ανακοίνωση κατά Θεόφιλου

ΟΥΤΕ  ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ  Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ – ΟΜΩΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ  80.000,00 ΕΥΡΩ  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΚΙ ( ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ   ) ΚΑΙ  ΝΑ ΤΟ  ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ .

Όταν   λέμε   ότι η απερχόμενη Δημοτική αρχή Μιχαλάτου υπήρξε   η πλέον     άχρηστη και αδιάφορη    από το 1974  μέχρι και σήμερα  ( εξαιρείται βεβαίως  η  θητεία του Γιώργου Τσιλιμιδού ¨  που δεν μπήκε πουθενά ούτε πρόκα ¨) μας λένε  υπερβολικούς και επιθετικούς .

Ρωτάω όμως  :

Είναι  η δεν είναι αλήθεια  ότι δεν έχουν βάλει ούτε καν διαβάσεις στα σχολεία ( πχ στο  4ο δημοτικό   δεν υφίσταται διάβαση στην είσοδο του σχολείου , 1ο και 2ο  Γενικό Λύκειο  θέλεις  ειδικό  φακό  για να δεις  την διάβαση    )  ενώ παράλληλα  δεν έχουν τοποθετήσει  ( ΕΝΩ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ) πλησίον της  εισόδου του 1ου και 2ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου   στον   περιφερειακό   δρόμο ( ταχείας κυκλοφορίας )   φωτεινή σηματοδότηση  ώστε να μειώνουν  την ταχύτατα  τους οι διελθόντες οδηγοί   .

Από την άλλη όμως  μερίμνησαν να αγοραστεί  δορυφορικό όχημα  για την ΕΔΑΚΙ   ( ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ) με χρήματα του δημότη  ύψους 80.000,00 ευρώ     το όποιο απλά σαπίζει  κρυμμένο  στις   εγκαταστάσεις της ΕΔΑΚΙ στην ΒΙΠΕ Αργοστολίου   !!.

Θεόφιλε  το ¨ μεγαλείο σου Βασιλεμό δεν έχει   ¨.

Γεράσιμος   Παπαναστασάτος  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος   της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου :  Παρόν και Μέλλον  ΄΄      με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .