Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Επίθεση σε Θεόφιλο, Άννα Ζαπάντη & Γεράσιμο Τζαμαρία

«ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ» ΘΕΟΦΙΛΟΥ:

1. «Βολεύτηκε» στο Λιμενικό Ταμείο και ο υποψήφιος – επιλαχών του συνδυασμού του Γεράσιμος Τζαμαρίας !!!
2. Η κ. Άννα Ζαπάντη «μας κρατάει μυστικό»;τι έγινε με τον κορωνοιό στο Γηροκομείο Αργοστολίου ?

Δήμος Αργοστολίου – «Δώσε και μένα Θεόφιλε» !!!!!!
Κανένα από τα «δικά του παιδιά» – υποψηφίους του στον Πόρο δεν άφησε παραπονεμένο ο ολιγάρχης Δήμαρχος Αργοστολίου. Θα λέγαμε, ποιητική αδεία, ότι στο όμορφο Λιμάνι του Πόρου έχει λάβει χώρα μια «τριλογία βολέματος» !! Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και «αυλικός» του δημάρχου μας Μάκης Σιμωτάς ΄΄ τακτοποιήθηκε ΄΄ στην Δ Ε Υ ΑΚ , ο γιός του Προέδρου του Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτου έχει τινάξει την ΄΄ μπάνκα των προμηθειών τροφίμων προς τον Δήμο Αργοστολίου στον αέρα ΄΄ , ενώ και ο Γεράσιμος Τζαμαρίας (υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μιχαλάτο ) ΄΄ βρήκε την άκρη του ΄΄ στο Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Κεφαλληνίας και Ιθάκης εισπράττοντας 30.000,00 ευρώ περίπου για επίπονες λογιστικές εργασίες ( επισυνάπτω τις σχετικές συμβάσεις ) .
Θεόφιλε περνάει ο καιρός , πλησιάζουν οι εκλογές , όποιον άλλο έχεις να βολέψεις κάντο γρήγορα !!!!!!!Γιατί εάν δεν ΄΄ μπουκώσεις ΄΄ όλα τα στόματα που σε υποστήριξαν φοβάμαι ότι θα είσαι πίσω και από τον συνδυασμό Παντελειού !!!Όσο για τους απλούς δημότες προφανώς ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ακολουθεί το θρυλικό δόγμα του Θωμά Μητρόπουλου :
΄΄ Οι άνθρωποι μου να κερδάνε και οι υπόλοιποι να πάνε να …..΄!!!!!
Αλλάζουμε θέμα και ερχόμαστε στην ΄΄ λατρεμένη ΄΄ Πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Άννα Ζαπάντη κατά κόσμο ΄΄ Αννούλα της προσφοράς ΄΄ . Μήπως η αξιαγάπητη Πρόεδρος μπορεί να ενημερώσει την τοπική κοινωνία το τι ακριβώς συνέβη με την διασπορά του covid-19 στους τροφίμους του Ιδρύματος ?? Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι την ρωτάμε Δημόσια : Α) Πόσοι τρόφιμοι προσβλήθηκαν από τον covid-19 ? , Β) Εάν τυχόν κάποιοι απεβίωσαν εξαιτίας της νόσησης ? Γ) Έχει διατάξει έρευνα για τις αιτίες διασποράς του covid-19 στους ηλικιωμένους τροφίμους πολύ περισσότερο όταν αυτοί είχαν υποστεί το πλέον σκληρό μέτρο της απαγόρευσης της επικοινωνίας ακόμη και με τα παιδιά τους και τους συγγενείς τους ? Που αποδίδεται η αποτυχία των προληπτικών μέτρων ??Δ) Ποια μέτρα ελήφθησαν εκ των υστέρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 στο Ίδρυμα ? Ε) Αληθεύει ότι είχε απαγορευθεί ο προαυλισμός των ηλικιωμένων και εάν ναι με ποια λογική είχε επιβληθεί αυτό ??
Κ Άννα Ζαπάντη τα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι ρητορικά , περιμένουμε δημόσιες απαντήσεις που όφειλες να έχεις δώσει ήδη από μόνη σου στην τοπική κοινωνία . Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου δεν είναι άβατο ούτε πρέπει να υπάρχει πέπλο σιωπής γύρω από αυτό αλλά αντίθετα επιβάλλεται διαφάνεια και δημοσιότητα των χειρισμών προστασίας της υγείας των ηλικιωμένων τροφίμων.
Κ Άννα Ζαπάντη η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός , και εάν δεν μας απαντήσετε θα φροντίσουμε να γίνει η απαραίτητη έρευνα για να δοθούν οι προσήκουσες απαντήσεις. Το ξεκαθαρίζουμε για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Υ Γ. Θεόφιλε τώρα που έρχεται το Άγιο Πάσχα μην ξεχάσεις να κάνεις καμιά ΄ κατοσταριά εορταστικές αναθέσεις από Δήμο και Λιμενικό Ταμείο , ξέρεις εσύ , από αυτές που κατήγγειλες όταν ήσουν αντιπολίτευση .
Μάκης Παπαναστασάτος στέλεχος της παράταξης ΄΄ Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ΄΄ με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .