Κ ΑΝΝΑ ΖΑΠΑΝΤΗ  ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ  3.000.000 ΕΥΡΩ  ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ   , ΔΕΝ ΤΑ  ΒΡΗΚΑΤΕ   ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ!

Προφανώς  για την πολιτική παρέα του Θεόφιλου Μιχαλάτου   το Δημοτικό χρήμα είναι κάτι σαν λάφυρο των εκλογών , που μπορούν να το διαχειρίζονται κατά το ΔΟΚΟΥΝ!!!!!!!!  .

Κ.  Άννα Ζαπάντη  πρέπει  να συνειδητοποιήσετε πως τα 3.000.00 ευρώ  και βάλε  !!!του Δημοτικού Γηροκομείου  Αργοστολίου ούτε σας  ανήκουν , ούτε τα δουλέψατε , ούτε τα βρήκατε από τον πατέρα σας , αλλά έχετε νομική υποχρέωση ( Τι σας λέω τώρα !!!!!!!!!!) να τα διαχειρίζεστε βάσει των Νόμων της Ελληνικής Πολιτείας  .Αυτά που λέτε πως δήθεν το Ελληνικό Κράτος   θα αρπάξει ή  θα υπεξαιρέσει τα χρήματα του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου  ,εάν τα βάλετε στον λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος  που επιβάλει   η νομοθεσία  για λόγους προστασίας του Δημοτικού χρήματος , είναι αστειότητες  και δημιουργούν έντονους προβληματισμούς στους σκεπτόμενους πολίτες   . Το Κράτος θέλει απλά να ελέγχει την διαχείριση των χρημάτων   ώστε να μην  παρατηρηθούν περίεργα φαινόμενα όπως στο παρελθόν όταν   πχ  τα λεφτά του Γηροκομείου  Αργοστολίου παίχτηκαν στο χρηματιστήριο       και ουδέν  πρόβλημα θα υπάρχει στην διαχείριση των χρημάτων ή τη  σωστή   λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου  όπως παραπλανητικά αναφέρετε  σε δημόσιες δηλώσεις σας . Δεν ξέρουμε  εάν η καθυστέρηση στην επιβολή των κυρώσεων εις βάρος σας ,   λόγω της γνωστής παθογένειας του συστήματος  ,   σας έχει αποθρασύνει    , ως  δικηγόρος  όμως σας λέω ότι στο τέλος πάντα ο νόμος κερδίζει .

Υ Γ.  Αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς για εσάς οι νόμοι είναι πάντα μια λεπτομέρεια  , όμως σας υπενθυμίζω παράλληλα      ότι  Η ΄ διαρροή  ΄ φωτογραφιών    στο  ιδιόκτητο  site   του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου  ΄   in Kefalonia  ΄ και δη τροφίμων που πρόδηλα  έχουν θέματα  αντίληψης  της πραγματικότητας  , αποτελεί χονδροειδή παραβίαση   του νόμου περί προστασίας  προσωπικών δεδομένων και θέτει  σε σοβαρούς κινδύνους τους τροφίμους  .  Ειλικρινά δεν θα το ξαναπώ !!!!!!!!.

Γεράσιμος  Παπαναστασάτος  , δικηγόρος , στέλεχος της δημοτικής παράταξης   ΄Δήμος   Αργοστολίου : Παρόν  και Μέλλον  ΄   με επικεφαλής   τον Νίκο  Ανουσάκη  .

 

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Επείγουσα νυχτερινή αεροδιακομιδή
Επόμενο άρθροΚαιρός: Μία διαφορετική προσέγγιση-Ποιοι δεν βλέπουν κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο