ΠΡΟΣ  ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ :ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΄΄  ΟΤΙ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ  ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ   ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΄΄   !!  ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ   ΜΠΑΡΜΠΑ….!!

Εάν κάποια στελέχη  της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου οφείλουν   δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην Δ Ε Υ ΑΚ που υπάγεται ο Δήμος Αργοστολίου ,  αυτό δεν είναι προσωπική η οικογενειακή τους υπόθεση ούτε κάτι που αφορά αποκλειστικά τις επιχειρήσεις τους  , αλλά αντίθετα είναι τεράστιο  ηθικό ατόπημα , πολιτικό σκάνδαλο και νομικό παράπτωμα . Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα  βέβαια  για τον μπάρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο που εάν   και όψιμος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ  πορεύεται  με το  αλήστου μνήμης σύνθημα  ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ..!!.

Φιλική συμβουλή 1 : Ας μαζέψει κάποιος γρήγορα   τον μπάρμπα Νικόλα  Βαλλιανάτο  γιατί στο τέλος  με τις παλαβομάρες που του ξεφεύγουν δημόσια θα ανακατευτεί στο όλο ζήτημα η Αποκεντρωμένη  Διοίκηση  Πελοποννήσου  – Δυτικής  Ελλάδος και Ιονίων Νήσων  και θα κλάψουν μανούλες στο ΄΄  Μιχαλατέικο ΄΄ που έχουν τον νόμο για διακόσμηση!!!!!!!! .

Φιλική  συμβουλή 2 : Υπάρχει  μια  αξέχαστη κωμωδία ΄΄ Ο ηλίθιος  και ο Πανηλίθιος ΄΄ . Εν προκειμένω   ηλίθιος ήταν αυτός  που κατηγορούσε δημόσια του ταλαιπωρημένους από την κρίση  Δημότες    πως δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους  στην Δ Ε Υ ΑΚ  ενώ ο ίδιος είχε τη  φωλίτσα του λερωμένη  , και πανηλίθιος είναι αυτός   που δεν αφήνει  το θέμα να ξεχαστεί αλλά ξύνεται στην γλίτσα του τσοπάνη !!!.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος Στέλεχος  της παράταξης Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον με επικεφαλής  τον Νίκο Ανουσάκη .

Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος: Το ζεστό ρόφημα που «συνδέεται έντονα» με την ανάπτυξη της νόσου
Επόμενο άρθροΛηξούρι: Παρέμβαση 7 επαγγελματιών για τον τουρισμό-Ποια θέματα βάζουν στον Κατσιβέλη-Οι 29 μεγάλες παρεμβάσεις