Γεράσιμος Βαλσαμής (παράταξη Παρίση): “Γιατί ΟΧΙ Κράτσα-ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ από τους Κεφαλλήνες”

Γιατί ΟΧΙ Κρατσα…
1) Με “θητεία” της και υπογραφή της ο Φορέας Αίνου μετακόμισε στην Ζάκυνθο!
Αλήθεια κα Κράτσα γνωρίζεται αν μετακόμισε κι η Οροσειρά του Αίνου, ο Εθνικός και Ευρωπαικός Δρυμός Αίνου, το Καλόν Όρος με τον Οικότοπό του GR2220001, ο Κούταβος, το Λιβάδι κλπ κλπ
ή μπας και γνωρίζεται ότι ολόκληρη η Κεφαλονιά ως “Γαιοπάρκο” μετακόμισε και μπόρεσε να χωρέσει στο “κουτάκι των σπιρτόξυλων” που φέρει το όνομα “Ζάντε”;
2) Γιατί δεν “κίνησε” καμία διαδικασία για την ανάθεση και εκτέλεση του σημαντικότερου έργου της Κεφαλονιάς, του Οδικού άξονα Κρανιάς-Αεροδρομίου.
3) Γιατί, δεν κούνησε ούτε τα “ματοτσίνορά της” ενόσω κατα την διάρκεια της “θητείας της”, βανδαλιζότανε ασύστολα και συστηματικά το Κεφαλληνιακό Ίδρυμα Εύρευνας “ΕΥΔΟΞΟΣ”.
4) Γιατί, ενώ γνωρίζει ότι όλα τα ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ και ΙΔΡΥΜΑΤΑ, είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΦΟΡΕΙΣ με Άμεση Υπαγωγή των στο Υπουργείο Έρευνας και Τεχνολογίας, με Εποπτεύουσα Αρχή την Περιφέρεια που έκαστο ανήκει, πασχίζει να εντάξει το ΚΙΕ ΕΥΔΟΞΟΣ στο Υπουργείο Παιδείας και στο Υπουργείο…Εσωτερικών!
5) Γιατί δεν “κίνησε” καμία διαδικασία για την ανάθεση και εκτέλεση του νέου Εμπορευματικού Λιμένα Αργοστολίου καθώς και των οδικών αξόνων εξυπηρέτησής του.
6) Γιατί, ουδεποτε πάτησε το πόδι της στην Κεφαλονιά για να “αφουγκραστεί” έστω και τα προβλήματα της νήσου μας, ειδεμί μόνον την τελευταία περίοδο λόγω των επερχόμενων Εκλογών.
7) Γιατί…είναι τόσα πολλά,
Ελπίζω στο ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ από τους Κεφαλήνες.
Εγώ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, και στηρίζω τους Κεφαλλήνες και Κεφαλονίτισες που εντάχθηκαν στην ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ!
ΥΓ. η σειρά των προσώπων που παραθέτω είναι εντελώς ΤΥΧΑΙΑ.