Γερουλάνος: «Γιατί Αθήνα Είσαι Εσύ»-Το στίγμα & το σήμα της παράταξης (βίντεο)

Το στίγμα και το σήμα της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» παρουσίασε ο Παύλος Γερουλάνος στην 4η Συνάντηση Αθηναίων στην Ομόνοια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Το μήνυμα και το σκεπτικό που οδήγησε στο όνομα της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» μοιράστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος με τους κατοίκους της πόλης που συμμετείχαν στην 4η Συνάντηση Αθηναίων στην Ομόνοια, στο κατάμεστο ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Μέσα από ένα χαρακτηριστικό βίντεο, ο Παύλος Γερουλάνος αποκάλυψε τη ματιά και την προσέγγισή του για την αλλαγή που επιδιώκει να φέρει στην Αθήνα, όχι μόνος του, αλλά μαζί με κάθε Αθηναίο που νοιάζεται για την πόλη.

«Αθήνα Είσαι Εσύ» το όνομα της παράταξης, με μήνυμα «Δίνουμε Πνοή σε κάθε γειτονιά». Γιατί, όπως εξήγησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «Εμείς, εγώ, εσείς, εσύ, είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα που αγαπάμε. Μόνο μαζί και μόνο με νοιάξιμο και γνώση για την πόλη και τις ανάγκες της μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάθε γειτονιά».

Ο Παύλος Γερουλάνος ανέπτυξε, επίσης, αναλυτικά, τους στόχους της παράταξής του για μια Αθήνα Ζωντανή, με φροντισμένες και ασφαλείς γειτονιές, Δίκαιη, που δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο και καμία γειτονιά πίσω, Λειτουργική, που βάζει πρώτα τον κάτοικο, την οικογένεια και τις ανάγκες των μεγαλύτερων, Δημιουργική, που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία, Συμμετοχική, όπου κάθε δημότης έχει λόγο.

Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι τώρα περισσότερες από 50 δράσεις στις γειτονιές της Αθήνας και 4 Συναντήσεις Αθηναίων στον Νέο Κόσμο, τον Κολωνό, τους Αμπελόκηπους και την Ομόνοια, ο Παύλος Γερουλάνος συνεχίζει τον διάλογο με όλους τους πολίτες, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα. Επόμενο ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 στις 6:30μμ στην Κυψέλη, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος και Πατησίων.

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr