Αγαπητοί συμπολίτες,

επειδή τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε στιγμές «απείρου κάλλους» δηλώσεων υποψηφίων και λήθης σημασίας λέξεων της ελληνικής γλώσσας, θυμίζουμε εν τάχει τον ορισμό της λέξης «Ανεξάρτητος».

Ανεξάρτητος είναι αυτός που δεν εξαρτάται από άλλον ή άλλο, που δεν έχει κάποια σχέση εξάρτησης, που η δραστηριότητά του, η συμπεριφορά του κτλ. δεν επηρεάζεται, δεν καθορίζεται από κάτι άλλο ή από κάποιον άλλον, που δεν έχει οικογενειακές ή άλλες δεσμεύσεις, που η ύπαρξή του ή η γένεσή του δεν έχει σχέση με κάτι άλλο.

Επομένως, έχουμε την εύλογη απορία: Πώς οι υποψήφιοι της κοινότητας Διλινάτων του συνδυασμού «Αναγέννηση Διλινάτων – Ανεξάρτητος Συνδυασμός» λένε πως είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ;

Σε καμμία περίπτωση δεν αρνούμαστε πως κάθε υποψήφιος τοπικού ψηφοδελτίου έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να στηρίξει τον υπ. Δήμαρχο και το Συνδυασμό της αρεσκείας του. Όταν όμως δίνει το παρών στην Προεκλογική εκδήλωση ανακοίνωσης των υποψηφίων της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» του υπ. δημάρχου Αλεξάνδρου Παρίση και μαζί με αυτόν Σύσσωμοι οι συνυποψήφιοί του στο τοπικό ψηφοδέλτιο Διλινάτων που τιτλοφορείται «Αναγέννηση Διλινάτων – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ συνδυασμός», τότε μιλάμε για ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ !!

Χορτάσαμε από τα Ψέμματα και τις Υποσχέσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής και του προέδρου της. Έχουμε μάτια και βλέπουμε τον μαρασμό του χωριού μας. Βιώνουμε καθημερινά την εγκατάλειψή του. Αγωνιζόμαστε και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων σας. Η δύναμή σας, δύναμή μας για να δώσουμε ένα τέλος στο τέλμα που έφτασε ο τόπος μας. Ο συνδυασμός μας δεσμεύεται να επαναφέρει την κανονικότητα στο χωριό μας.

Με εκτίμηση,

ο συνδυασμός

ΕΝΩΜΕΝΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Από το fb Ενωμένα Διλινάτα

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Αυτή είναι η ανάπτυξη που θέλετε για το Ληξούρι και τα χωριά του;
Επόμενο άρθροΚαιρός σήμερα: Χαλάει από το απόγευμα – Πού θα βρέξει!