Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών αποτελεί βασική προϋπόθεση δημιουργίας και ευημερίας άρα και προτεραιότητα της κυβέρνησης μας.

Η αναχαίτιση της παράνομης εισόδου μεταναστών στον Έβρο και η υποδειγματική εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας από τα ένστολα σώματα ανέδειξαν το πραγματικό δυναμικό των Ελλήνων αστυνομικών και πυροσβεστών. Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την πολιτική προστασία, η ανανέωση του εξοπλισμού αλλά και των κτιρίων και η επικείμενη πρωτοβουλία για τον οργανωτικό εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ. θα συμβάλουν καθοριστικά στη συστηματοποίηση της δράσης και θα αποτρέψουν την επανάληψη τραγικών γεγονότων όπως αυτών στο Μάτι και στη Μάνδρα.

Ο Θεματικός Τομέας Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ σε συνεργασία με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ διοργάνωσε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Michalis Chrisochoidis και τους Προέδρους των οργανώσεων μας στις Περιφέρειες της Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων.

Τα κορυφαία στελέχη μας από όλες τις περιοχές της χώρας θα έχουν τη δυνατότητα στο επόμενο διάστημα να παρουσιάσουν απευθείας στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις.

Συγχαρητήρια στη νέα επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Ιωάννα Γκελεστάθη / Ioanna Gkelestathi για την πρωτοβουλία.

Gepostet von ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης am Samstag, 23. Mai 2020