Γιάννης Λυκούδης: Απάντηση σε δημοσίευμα

Ο  ξεπεσμός του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου δεν έχει όρια. Το γνωστό «ανεξάρτητο» σάιτ, που θαυμάζει την λειτουργία των αντίστοιχων της Βόρειας Κορέας, αποκάλυψε ότι παρείχα οδηγίες  στον κ. Αραβαντινό, εναντίον του Δημάρχου. Για να το αποδείξει παρουσίασε φωτογραφία μου και της συζύγου μου, να μιλάμε με τον κ. Αραβαντινό, έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, ενώ η φωτογραφία είχε τραβηχτεί, χωρίς την άδεια μας, μέσα από το κτίριο της Αστυνομίας, που βρισκόταν ο Δήμαρχος!!!. Το ερώτημα είναι ποιος τράβηξε την φωτογραφία ;

Η τυχαία συνάντηση μου με τον συγκεκριμένο επαγγελματία, έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, όπου βρισκόμουν, με την σύζυγο μου, στα πλαίσια του επαγγέλματος μας, έγινε θεωρία συνωμοσίας, για τους δημοσιογράφους που έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.

Τα προβλήματα του Δημάρχου στην αγορά, για τα οποία ευθύνεται η αλαζονεία και η αδιαλλαξία του, ας τα επιλύσει ο ίδιος και ας μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα, σπιλώνοντας υπολήψεις.

Ήδη έχω αποστείλει στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εξώδικο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα και ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την δημοσιοποίηση του εξωδίκου μου. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγω δικαστικά για να προστατέψω όχι μόνο την τιμή και την υπόληψη μου αλλά και την παράνομη εισβολή στην ιδιωτική και επαγγελματική μου σφαίρα.

Και ένα τελευταίο. Γελιέται ο Δήμαρχος και το περιβάλλον του αν πιστεύει πως με τέτοιες  τραμπούκικες μεθόδους  θα κάμψει  τη  θέληση  μου και της «Ισχυρής  Κεφαλονιάς» να ασκούμε σκληρή κριτική και να αποκαλύπτουμε  την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής και  την ασυδοσία στα οικονομικά  του Δήμου Αργοστολίου.

Γιάννης Λυκούδης δικηγόρος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ισχυρή Κεφαλονιά”

Για την ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας πάνω στο θέμα, μπορείτε να διαβάσετε τι γράφει το δημοσίευμα του inkefalonia.gr εδώ