Γιάννης Λυκούδης για το άνοιγμα της παραλίας Κορώνι: «Αποτελεί μία πρώτη νίκη των κατοίκων της περιοχής του Ελειού»

Η χθεσινή απόφαση της κας Ειρηνοδίκη Αργοστολίου, περί χορήγησης προσωρινής διαταγής, για το προσωρινό άνοιγμα της οδού που οδηγεί προς την παραλία Κορώνι, αποτελεί μία πρώτη πολύ σημαντική νίκη των κατοίκων της περιοχής του Ελειού, στον αγώνα που δίνουν για να παραμείνει ελεύθερη η πρόσβαση προς την παραλία.

Βεβαίως ο αγώνας βρίσκεται ακόμα στην αρχή, καθώς η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο μέχρι να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση οριστικά και αμετάκλητα. Είναι σημαντικό όμως ότι η παραλία, έστω και για την τρέχουσα θερινή περίοδο, θα είναι επισκέψιμη.
Με χαροποιεί ιδιίτερα η ενότητα και αποφασιστικότητα της μεγάλης πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής προς την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, γεγονός που με κάνει περισσότερο αισιόδοξο για την τελική έκβαση της δικαστικής διένεξης.

Έχοντας ζήσει από κοντά την αγωνία των κατοίκων, θεωρώ υποχρέωση όλων των φορέων να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, αλλά με πράξεις και έργα.

Κλείνοντας, αισθάνομαι την ανάγκη από μεριάς μου, να ευχαριστήσω όλους όσους συνεισέφεραν στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία (για να ευλογήσω τα γένεια μας που λέει ο θυμόσοφος λαός) στους δύο εκλεκτούς συναδέλφους Βασίλη Ζορμπά και Γιάννη Κουρούκλη.

Καλές βουτιές στο Κορώνι…