Γιάννης Λυκούδης: Το κέντρο Πολιτισμού στα Μεταξάτα και οι συμβολισμοί –Ποιοι έδωσαν το παρών [εικόνες]

Εντύπωση και θετικά σχόλια προκάλεσε η επιλογή της συνέντευξης του επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Γιάννη Λυκούδη στο Ιόνιο Κέντρο Πολιτισμού στα Μεταξάτα.

Με αυτή του την συμβολική κίνηση ήθελε να καταδείξει την σημασία που θα δώσει ο ίδιος και ο συνδυασμός του, το επόμενο διάστημα, στον πολιτισμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο πολιτισμός είναι η πυξίδα τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον μας». Το δεύτερο στοιχείο που ήθελε να σηματοδοτήσει ήταν η Περιφέρεια και τα χωριά του δήμου Αργοστολίου σχολιάζοντας μάλιστα για λάθη και παραλείψεις της Διοίκησης Μιχαλάτου που οδηγούν τα χωριά στην εγκατάλειψη.

Μαζί σε νέες αυτοδιοικητικές “μάχες” Άγγελος Κωνσταντάκης και Γιάννης Λυκούδης

Πρωτόγνωρο, για την Κεφαλονιά, ήταν επίσης και το στήσιμο της συνέντευξης του κ. Λυκούδη, όπου ο ίδιος όρθιος ανέπτυξε επί 27 λεπτά τις θέσεις και τις προτάσεις του για το νέο μοντέλο διοίκησης στο Δήμο Αργοστολίου. Την ίδια ώρα, από πίσω του σε μία μεγάλη οθόνη, παρουσιάζονταν με σύγχρονα γραφικά οι θέσεις και το νέο πρόγραμμα της «Ισχυρής Κεφαλονιάς».

Αυθόρμητη όμως ήταν και η συμμετοχή των στελεχών της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» που έφτασαν στο σημείο όπου θα γίνονταν η συνέντευξη μετατρέποντας την σε μία μίνι πολιτική ομιλία, αν και βρισκόμαστε 4,5 χρόνια μακριά από τις εκλογές.

Χαμόγελα για τους Πολύχρονη Κυπριανό, Άγγελο Κωνσταντάκη και Πάρι Κουλουμπή

Στην συνέντευξη ήταν παρόντες, ο πρώην δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο Άγγελος Κωνσταντάκης, η Μίνα Γαβριελάτου και ο Μάκης Παπαναστασάτος. Από τους «παλιούς» αίσθηση έκανε η παρουσία του επί σειρά ετών αντιδημάρχου τουρισμού Βαγγέλη Κεκάτου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο τ. δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κοκκόσης.

Από αριστερά οι Βαγγέλης Κεκάτος, Μίνα Γαβριελάτου και Αλέξανδρος Παρίσης

Επίσης διακρίναμε την Πρόεδρο της τοπικής ΝΔ (ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης) Γιάννα Κουλουμπή μαζί με την Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, το νέο Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αριστοτέλη Μπατιστάτο μαζί με τον Παντελή Ιωαννίδη, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Ιωάννη Φισφή, τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κωνσταντάτο, αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο Γιάννης Πετράτος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Άγγελος Βαγγελάτος κ.α

Αξίζει: Εξαιρετική ήταν και η παρουσία της Συνέντευξης Τύπου από την Άρτεμις Παπαναστασάτου.

πηγή: ekefalonia.gr

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος μαζί με τον Αλέξανδρο Παρίση, τον Γιάννη Λυκούδη και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Κοκκόση.

Ο Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Από τα δεξιά οι Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, η Γιάννα Κουλουμπή και ο Παντελής Ιωαννίδης

Γιάννης Φισφής και Βαγγέλης Κεκάτος

 

Μάκης Παπαναστασάτος και Άγγελος Κωνσταντάκης

Δυναμική ήταν και η παρέμβαση της Μίνας Γαβριελάτου η οποία δήλωσε ότι θα δώσει το 100% των δυνάμεων της ώστε ο Γιάννης Λυκούδης να είναι ο νέος δήμαρχος του 2028

 

 

 

Από αριστερά οι Δημήτρης Κλονής, Γιάννης Λυκούδης και Πάρις Κουλουμπής

Ο Παναγής Μεταξάτος συγκίνησε την αίθουσα θυμίζοντας σε όλους ότι ο Γιάννης Λυκούδης είναι γιος του αείμνηστου παπά Θεόφιλου