Ευχή και ελπίδα μου είναι η εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου να ανανεώσει το Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου Αργοστολίου σε πολύ μεγάλο βαθμό, προκειμένου το ανώτατο συλλογικό όργανο του Δήμου μας να μπορεί να παράξει έργο και να δίνει λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Λειβαθούς και θέτω τον ευατό μου στην κρίση του εκλογικού σώματος, με τη μέχρι τώρα πορεία μου, για τις προτάσεις μου, τις πρακτικές που πρεσβεύω και το έργο που μπορώ να προσφέρω βάσει των γνώσεων και των εμπειριών που έχω αποκομίσει απ’ την ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά.

Σας καλώ να με συγκρίνετε με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και να επιλέξετε αυτήν που εσείς θεωρείτε καλύτερη.
Γιάννης Βαρούχας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
στη Δ.Ε. Λειβαθούς
“Για Την Επόμενη Μέρα”

Χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία :
Οι δημότες που ψηφίζουν στη ΔΕ Αργοστολίου μπορούν να βάλουν μέχρι 3 σταυρούς στους υποψήφιους της δημοτικής τους ενότητας, και ένα ακόμη σταυρό σε κάποιο υποψήφιο από άλλη περιοχή.

Ομοίως, οι δημότες που ψηφίζουν στις ΔΕ Λειβαθούς και Ελειού-Πρόννων, θα μπορούν να βάζουν μέχρι 3 σταυρούς στους υποψήφιους της περιοχής τους και ένα σταυρό εκτός της δημοτικής ενότητας στην οποία ανήκουν.

Εξαίρεση αποτελούν τα Ομαλά όπου οι δημότες θα μπορούν να βάζουν μόνο ένα σταυρό σε υποψήφιο της περιοχής τους και ένα σταυρό εκτός Ομαλών διότι είναι μονοεδρική η ΔΕ Ομαλών.

Συνεπώς, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν θα μπορούν να λάβουν σταυρό προτίμησης από όλες της ΔΕ του νέου Δήμου Αργοστολίου.

Προσοχή οφείλει να δοθεί στο γεγονός ότι θα υπάρχει ξεχωριστή κάλπη για τα τοπικά συμβούλια.

Από το fb του Γιάννη Βαρούχα

Προηγούμενο άρθροΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2019 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡIΣΤΙΕΣ
Επόμενο άρθροΜάκης Μεταξάς: Υπερήφανος για τον ανιψιό του Δημήτρη Μεσσάρη