Γιώργος Χωραίτης: Γιατί κατεβαίνω με τον Βασίλη Ρουχωτά

Σε αυτό το υπέροχο Νησί, στη μέση του Ιονίου, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, και πολλές ομορφιές, επέλεξα, πριν από τρεις δεκαετίες περίπου, να εγκαταστήσω την οικογένειά μου και να υπηρετήσω, την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον, από θέσεις ευθύνης της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αυτή μου την απόφαση συνέβαλαν και οι δεσμοί αίματος και αγχιστείας που με ενώνουν με την Κεφαλονιά.
Αποστρατευθείς πλέον, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα και την τιμή που μου έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, του επανασυστηνόμενου Δήμου Ληξουρίου, Βασίλης Ρουχωτάς, καθώς μας ενώνουν κοινοί προβληματισμοί, οράματα και στόχοι για το παρόν και το μέλλον της περιοχής μας.
Με την πίστη ότι έχω την εμπειρία και την θέληση να βοηθήσω τον μοναδικό τούτο τόπο που ζω, αποφάσισα να συστρατευτώ, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, στο συνδυασμό « Πάλλη – Ληξούρι – Νέα Αρχή».
Απευθυνόμενος σε σας τους συνδημότες μου, ζητώ, την εμπιστοσύνη σας και την στήριξη σας, για να δημιουργήσουμε μαζί, το αύριο που ονειρευόμαστε, μαζί να επανασυστήσουμε τον Δήμο μας, και να κατασκευάσουμε τα έργα ανάπτυξης και θωράκισης του, με την υπόσχεση να συμβάλω και εγώ με την διοικητική μου εμπειρία στην βελτίωση του, βάζοντας έστω ένα λιθαράκι για τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο του.
Στόχος μου είναι, μαζί να εργασθούμε, με πάθος επιμονή και όρεξη για τον ρημαγμένο, από τους σεισμούς και την εγκατάλειψη, της απερχόμενης δημοτικής Αρχής, τούτο τόπο, με αγάπη στους συμπολίτες μας και την νέα γενιά, με εντιμότητα, διαφάνεια και εργατικότητα.
Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι, σε όλες και όλους τους συνδημότες μου να αποφασίσουν με σύνεση και αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας και τις επερχόμενες γενεές, αφού πρώτα ακούσουν, όλες τις προτάσεις των υποψηφίων και στους συνυποψήφιους μου εύχομαι καλό αγώνα, χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις για το καλό του Δήμου και των δημοτών μας σε μια δύσκολη εποχή.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΩΡΑΪΤΗΣ
Υποστράτηγος Ε. Α.
Ελληνικής Αστυνομίας