Η ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΣΟΥ

Είναι αναμφισβήτητο ότι  το «εργοστάσιο» αφαλάτωσης είναι ζωτικής σημασίας για την Άσσο, ιδιαίτερα αυτούς τους καιρούς , που η Άσσος είναι ένας πρωτεύων προορισμός  για το νησί μας , ένα διαμάντι της τουριστικής μας βιομηχανίας .

Η φερόμενη, όμως, ως θέση εγκατάστασης του «εργοστασίου» αφαλάτωσης στον λαιμό που οδηγεί προς την χερσόνησο του  κάστρου, δίπλα στο «κουφάρι» του πάλαι ποτέ τουριστικού περιπτέρου  πιστεύουμε  ότι είναι ακατάλληλη για πολλούς λόγους, αισθητικούς,  περιβαλλοντικούς , αλλά και τεχνικούς.

Θεωρούμε, επομένως ότι συντομότατα η τοπική κοινωνία της Άσσου θα πρέπει να επιλέξει άλλο χώρο, που να πληροί-βεβαίως-τις τεχνικές προδιαγραφές, για να προτείνει στον Δήμο Σάμης, με την πεποίθηση ότι το καλό για όλους είναι καλό και για  τον ένα, ενώ το αντίστροφο δεν ισχύει.

O.M. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Διαβάστε επίσης:  Αποζημιώσεις ΙΑΝΟΥ-Οργή από τον Πρόεδρο της Αγίας Ευφημίας: «Υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε συγγενείς και γνωστούς. Ούτε τα παράθυρα δεν μπορούν να φτιάξουν»

Διαβάστε επίσης:  Ληξούρι: Βροχή με το τουλούμι (pics+video)

Διαβάστε επίσης:  Κορωνοιός: 4 νέα κρούσματα η Κεφαλονιά-60 θάνατοι, 672 διασωληνωμένοι, 2.535 κρούσματα σε όλη τη χώρα

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υποδομών: Χρηματοδότηση-“μαμούθ” 143.000.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών του ΙΑΝΟΥ-Δείτε σε ποια περιοχή (απόφαση)