Η απάντηση της ΝΟΔΕ στον ΣΥΡΙΖΑ: Μη φοβάστε, γιατί όποιος φοβάται, υποφέρει…

Όπως έχουμε ξαναπεί, η πολλή θεωρία βλάπτει…

Χαιρόμαστε πάντως που ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, όποιοι κι αν κρύβονται τέλος πάντων πίσω από τις μακροσκελείς και γραμμένες υπό πλήρη σύγχυση ανακοινώσεις του, μελετά και συγκρατεί στο μυαλό του τις δικές μας ανακοινώσεις…

Όταν κρίνετε τις εσωκομματικές διαδικασίες μιας Παράταξης, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε τι κάνατε εσείς στις δικές σας εσωκομματικές διαδικασίες, πόσοι ψήφισαν και με βάση ποιο Κανονισμό έγιναν αυτές… Σας θυμίζουμε, η ΝΔ είναι η Παράταξη των 400.000 ψηφισάντων για Πρόεδρο και των 155.000 μελών με συνδρομή… Ποία η σύγκρισης επομένως;

Τα «εξαπτέρυγα» αφήστε τα, τα γνωρίζετε καλύτερα από το Κοινοβούλιο… Θυμηθείτε λίγο την ψηφοφορία για την κα Θάνου…

Κι εν πάση περιπτώσει, αν σας πειράζει τόσο πολύ η αλήθεια, μάθετε να κάνετε αυτοκριτική, μην προσπαθείτε να διχάσετε μια μικρή κοινωνία επειδή τόλμησε να εκφράσει το δικαίωμα στον αντίθετο λόγο. Καλές οι καρέκλες, δεν λέμε, αλλά δεν είναι για πάντα, ψυχραιμία επομένως!

Μια συμβουλή θα σας δώσουμε φίλοι μας στην Νομαρχιακή (;) του ΣΥΡΙΖΑ, μη φοβάστε, γιατί όποιος φοβάται υποφέρει… Κι εσείς αποδείξατε ότι και φοβάστε και υποφέρετε!

ΥΓ) Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος που κάνει αντιπολίτευση η ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ευχόμαστε κουράγιο για το 2019, θα το χρειαστείτε! Άντε, καλό μας αγώνα!

 

Η Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης,

Γιάννα Κουλουμπή