Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο θέατρο στα κρουαζιερόπλοια στο Μπαστούνι για να ακούσει την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νικόλα Φαραντούρη και καθώς η ώρα περνούσε όλοι άρχισαν διερωτώνται γιατί δεν ξεκινάει εκδήλωση.

Την ώρα που η Έφη Αχτσιόγλου εισέρχεται στο χώρο της εκδήλωσης. Το πλήθος ξεσπά σε αυθόρμητα χειροκροτήματα

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε το απαιτητικό κοινό της Κεφαλονιάς

Ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σπύρος Ποταμιάνος-Παγώνης ενημέρωσε το ακροατήριο ότι λόγω έκτακτης αδιαθεσίας του μωρού της Έφης Αχτσιόγλου θα υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η πρώην Υπουργός
και Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ που ταξίδεψε στην Κεφαλονιά με τον άντρα της (Δημήτρη Τζανακόπουλο) και των λίγων μηνών μωρό της, αναγκάστηκε να επιστρέψει εκτάκτως στο κατάλυμά της για να επανέλθει χειροκροτούμενη, με τον Νικόλα Φαραντούρη και την οικογένειά του στο πλευρό της.

Το μεγαλύτερο όμως χειροκρότημα η Εφή Αχτσιόγλου το απέσπασε απαντώντας σε ερώτηση για τον ρόλο της γυναίκας σήμερα ως εργαζόμενη, μητέρα και σύζυγος και τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλες της εκφάνσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τους βίου.

Προηγούμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΟ: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου
Επόμενο άρθροΥπουργείο Υποδομών: Ορθή επανάληψη απόφασης για επιχειρήσεις από την Κεφαλονιά που επλήγησαν από τον ΙΑΝΟ-Δείτε τη νέα απόφαση (απόφαση)