Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, πραγματοποιεί ριζική αλλαγή του  ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές που απαρτίζεται πλέον από άτομα που διακρίνονται για το ήθος και την ευπρέπεια τους, τα αγωνιστικά και δημιουργικά τους χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως  την αγάπη τους για τη πατρίδα μας και τους Έλληνες. Με αστείρευτη θέληση να υπερασπιστούν τα Ελληνικά συμφέροντα απέναντι στα μειωτικά κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων που διαφεντεύουν τα Ευρωπαϊκά Έθνη, έχουν επιλεγεί 23 άτομα ικανά, δραστήρια, άξια, με προεξάρχοντες τον Ιωάννη Λαγό, βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τον απόστρατο Ταξίαρχο και στρατιωτικό ιατρό Αθανάσιο Κωνσταντίνου, εκ των ιδρυτικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Σημαντική παρουσία της κας Αργυρώς Χαλιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου. Η κα Χαλιώτη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αργοστόλι, πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Αθήνα, και επέστρεψε στο τόπο της όπου για χρόνια εργάστηκε. Τα τελευταία χρόνια ζει με τους δυο γιους της, στη πόλη της Χαλκίδας, συνεχίζοντας τον αγώνα για την πατρίδα από τη ΤΟ Ευβοίας. Η επιλογή της για την υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές τη γεμίζει με τη τεράστια ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο.
Σ αυτές τις Ευρωεκλογές λοιπόν δεν υπάρχει δίλημμα. Στηρίζουμε τη θέληση μας να έχουμε αντιπροσώπους που θα δώσουν όλη τους τη δύναμη για την υπεράσπιση των δικαίων της Ελλάδας μας και όχι επαγγελματίες πολιτικάντηδες της καρέκλας. Για μια ελεύθερη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.
Δ
τυπου της Χρυσής Αυγής Ευβοιας
Προηγούμενο άρθροΕλειος-Προννοι: Η δυνατή ομάδα του Μιχαλάτου
Επόμενο άρθροΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ