Σε επεισόδιο υψηλών τόνων εξελίχθηκε μία καθιερωμένη κοπή πίτας νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, αφού ποιος είδε την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη και δεν τη φοβήθηκε. Όπως φέρνει στο φως το «Έθνος», η Ζαχαράκη πήγε στην Κέρκυρα προκειμένου να δώσει το παρών στην εκδήλωση της «γαλάζιας» παράταξης.

Όταν λοιπόν η υπεύθυνη γυναικών της «γαλάζιας» νοµαρχιακής σηκώθηκε για να προαναγγείλει την προσκεκληµένη από την Αθήνα, είπε τα εξής: Υποδεχόµαστε τη Σοφία Ζαχαράκη στο βήµα. Στο σηµείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον συναγωνιστή και υποψήφιο δήµαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, καθώς η βασιλόπιτα της οργάνωσης αποτελεί δική του προσφορά.

Κάτι που πυροδότησε την οργή της αναπληρώτριας εκπροσώπου, μιας και η ειδική αναφορά στον «αντάρτη» Τρεπεκλή, την έκανε να αφήσει στην άκρη τις σημειώσεις της και να αναφέρει: Είναι δυνατόν η χώρα να καίγεται, το κόµµα να ρίχνει όλες του τις δυνάµεις για να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ και εσείς µε ύφος τοπικού δερβέναγα να αγνοείτε αυτήν την προσπάθεια; Τι πράγµατα είναι αυτά;

Η έκρηξη αυτή πηγάζει από το ότι η ΝΟΔΕ του νησιού αρνείται να στηρίξει την επίσηµη υποψήφια της Ρόδης Κράτσα, στηρίζοντας τον Κερκυραίο Σπύρο Σπύρου, δημιουργώντας έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στην «Πειραιώς».

Πηγή: Έθνος

Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/i-kopi-pitas-exelichthike-se-fiasko-xespasma-zacharaki-se-meli-tis-node-kerkyras/#ixzz5fK6KMOJq

Προηγούμενο άρθροΝέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Επόμενο άρθροΝέα Δημοκρατία: Ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο – Όλα τα ονόματα