Η ΝΔ Ληξουρίου: Στηρίζουμε Βασίλη Ρουχωτά για το Δήμο

Η   Τοπική   Οργάνωση   Παλικής   της   Νέας   Δημοκρατίας   έχει   αποδείξει διαχρονικά   ότι παρακολουθεί την πολιτική και κοινωνική ζωή της περιοχής και αφουγκράζεται με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία τα προβλήματα και τις επιθυμίες της κοινωνίας μας.

Σε   όλα   τα   καίρια   ζητήματα   τα   οποία     απασχόλησαν   την   επαρχία Πάλλης  όπως το  ΤΕΙ, το  Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, η σχολική στέγη μετά τους σεισμούς  κτλ  τοποθετήθηκε πάντοτε με σοβαρότητα υπευθυνότητα και κυρίως παρρησία.

Το ίδιο έπραξε και στο θέμα της δημιουργίας περισσοτέρων του ενός Δήμων στην Κεφαλονιά  στηρίζοντας  δημοσίως με δελτίο τύπου και παρασκηνιακά με  παρέμβαση της  στην ΝΔ    ανεπιφύλακτα και με σθένος την ανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου .

Και το έπραξε έχοντας επίγνωση ότι αυτό αποτελούσε επιθυμία  αίτημα και ανάγκη για την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας χωρίς να επιδιώξει πολιτικά οφέλη και χωρίς να υπακούσει σε κομματικές γραμμές.

Η   επαναλειτουργία   του   Δήμου   Ληξουρίου   είναι   ένα   πολύ   δύσκολο εγχείρημα

Τα   προβλήματα   που   υπάρχουν   σε   ολόκληρη   την   επαρχία Πάλλης   είναι   γνωστά,   μεγάλα,     πολύπλοκα   και   δυσεπίλυτα, καταδυναστεύουν   την   ζωή   όλων     μας,   και   το   γεγονός   ότι   η επαναλειτουργία του Δήμου θα εκκινήσει εκ του μηδενός καθιστά την επίλυση τους ακόμη δυσκολότερη.

Ο   Δήμαρχος   θα   πρέπει   να   έχει     γνώσεις,   εμπειρία   στην   διοίκηση, συνέπεια, αποφασιστικότητα,   εντιμότητα, θάρρος και πίστη στο όραμα της λειτουργίας του Δήμου Ληξουρίου

Με αυτά τα δεδομένα ζητάμε από όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις δυνατά και αποφασιστικά την υποψηφιότητα του Βασίλη Ρουχωτά.

 

Η απόφαση μας στηρίζεται όχι σε μικροκομματική σκοπιμότητα αλλά   στο   αναμφισβήτητο   γεγονός   ότι   ο   Βασίλης     Ρουχωτάς συγκεντρώνει στο πρόσωπό του όλα αυτά τα προαπαιτούμενα και έχει καταξιωθεί μέσα από το έργο του ως Δήμαρχος   Παλικής.

Θέλουμε δε να τονίσουμε ότι καθ όλη την διάρκεια της θητείας του επέδειξε   ακαταπόνητη   εργατικότητα   και   αποτελεσματικότητα   και  έχει ελεγχθει   από   το   ελεγκτικό   συμβούλιο   η   οικονομική   διαχείριση   του συνόλου της θητείας  του χωρίς την παραμικρή παρατήρηση

Είμαστε   βέβαιοι   ότι   ο   Βασίλης   Ρουχωτάς   είναι   ικανός   να   αρθεί υπεράνω   πολιτικών   μικροσκοπιμοτήτων,   να   ενώσει   την   κοινωνία,   και   να υπηρετήσει αποτελεσματικά τον τόπο, και γι αυτό ζητούμε από όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την υποψηφιότητα του.

Ληξούρι 17 Μαρτίου 2019

Ο Πρόεδρος της ΤΟ Παλικής της ΝΔ

Σούλτης Σωτήριος