Η ΝΟΔΕ συνεδρίασε στο Ληξούρι

Σε ενωτικό κλίμα και με τη συμμετοχή μελών της Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής της ΝΔ στην Παλική πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2018, στο Ληξούρι, έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με θέματα που αφορούσαν στην οργάνωση και τον προγραμματισμό δράσεων το προσεχές διάστημα.

Στη συνεδρίαση, εκτός των άλλων,  πήραν μέρος οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΟ.Δ.Ε., κύριοι Βαγγέλης Λουκέρης και Αντώνης Κατσιγιάννης, καθώς και άλλα αξιόλογα στελέχη της παράταξης, όπως οι Χαράλαμπος Λυκούδης, Γεώργιος Κοκκόλης Παύλος Παπαδάτος, Γιώργος Κουρής, Βασίλης Ρουχωτάς κ.α. Συγχρόνως, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Σπ. Σπύρου, με την αφορμή της παρουσίας του στην Κεφαλονιά λόγω της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η επιλογή του μέρους της συνεδρίασης, η εποικοδομητική συζήτηση και η παρουσία τόσο σημαντικών στελεχών αποδεικνύουν έμπρακτα ότι διαρκής στόχος της ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης είναι η διατήρηση της ενότητας της παράταξης, η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και η νίκη στις βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν αυτές πραγματοποιηθούν.

 

ΝΟ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης