Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ (εικόνες)

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ
Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή στο Δημοτικό Κινηματογράφο Ιθάκης, πολιτική ομιλία των Υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Γεωργίας Καππάτου, Λευτέρη Κρητικού και Σταύρου Τουλάτου. Τους υποψηφίους προλόγισαν ο πρ. Δήμαρχος Ιθάκης και Γραμματέας του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών Γεώργιος Βασιλόπουλος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ιθάκης Γεράσιμος Συκιώτης και ο Αν. Γραμματέας της Τ.Ο. Αργοστολίου Διονύσης Ζαπάντης.
Παρόντες στην εκδήλωση, ο Δημαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Τρέλλης, Λουκάς Αναγνωστάτος και Παναγιώτης Δόριζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Φιαμπόλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Αναπτυξης Ιθάκης και Δημοτικος Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καραβίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Ραδίτσας, καθώς και Πρόεδρος της Κοινότητας Περαχωρίου Μιχάλης Λιβάνης.
Κοντά στους υποψήφιους, όλες οι γενιές της παράταξης, σύντροφοι αλλά και ενεργοί πολίτες που αντιλαμβάνονται το ήθος και τη ποιότητα του ψηφοδελτίου, που πρεσβεύει την ενότητα, την ανανέωση και την ελπίδα. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στο Νομό, που προχωρά σε μια σειρά εκδηλώσεων και συναντά ξανά τη Κοινωνία, με πίστη στη Δημοκρατική Ανατροπή!
Με τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και την εφαρμογή ενός Προγράμματος Σοσιαλδημοκρατικής Διακυβέρνησης της χώρας, που αναπτύσσει καθημερινά ο Πρόεδρος, Νίκος Ανδρουλάκης και τα στελέχη της παράταξης, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει, όχι ως ρυθμιστής αλλά ως πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων