Η Ρόδη Κρατσα στην εκπομπή του Αυτιά: Τι είπε για το Ιόνιο (video)

iΗ υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Γιώργο Αυτιά «Καλημέρα»

Μήνυμα για τη Μακεδονία και την «κάκιστη» όπως τη χαρακτήρισε «Συμφωνία των Πρεσπών» έστειλε από το Ιόνιο, την Κυριακή το πρωί, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα» του Γιώργο Αυτιά, που προβάλλεται από τον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ
«Τους προβληματισμούς για τη μετέπειτα κατάσταση της συμφωνίας των Πρεσπών συμμερίζονται και οι πολίτες του Ιονίου. Στην Κέρκυρα έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύλλογο Μακεδόνων που τον στηρίζουμε. Το θέμα της Μακεδονίας και η Συμφωνία που έγινε στις Πρέσπες είναι εθνικό θέμα που προδιαγράφει μία πορεία αμφίβολη και ανασφαλή για τη χώρα μας». Οι πολίτες σε πολλές συγκεντρώσεις και συζητήσεις ζητούν εξηγήσεις και εκφράζουν τους προβληματισμούς τους, δήλωσε μεταξύ άλλων η επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», όταν κλήθηκε από το δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά να απαντήσει κατά πόσο το φλέγον ζήτημα έχει «απλωθεί» και στο Ιόνιο .
Την ίδια ώρα η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, «άδραξε» της ευκαιρίας, από την παρουσία της στην εκπομπή, που σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης πανελληνίως και εξήρε για ακόμη μία φορά το Ιόνιο και την υπεροχή του.
«Το Ιόνιο είναι μια προνομιούχα περιοχή προικισμένη από τη φύση αλλά και την κοινωνία του. Βρίσκεται σε μία ασφαλή γεωπολιτική ζώνη, γειτονεύει με τη δυτική Ελλάδα που είναι και αυτή μια περιοχή σε ανάπτυξη και έχει απόλυτη προσβασιμότητα με τα Ιόνια νησιά, ενώ δυτικά βρίσκεται στη μεγάλη περιοχή της Αδριατικής. Αγωνιζόμαστε να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες του Ιονίου και να δώσουμε στους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να ζήσουν μία βιώσιμη ανάπτυξη» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κράτσα, που ανανέωσε το «τηλεοπτικό της ραντεβού» με το Γιώργο Αυτιά, προκειμένου να μιλήσει εκτενέστατα για όλα τα νησιά του Ιονίου.

https://www.youtube.com/watch…