Η στιγμή της επίθεσης στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ στη Νέα Σμύρνη Λάρισας (vid)

Δείτε τη στιγμή που ομάδα Ρομά επιτίθεται και χτυπάει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Πάνο Γαρουφαλιά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που ομάδα Ρομά επιτίθεται και χτυπάει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Πάνο Γαρουφαλιά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας δόθηκε στη δημοσιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, αλλά φαίνεται, άλλωστε και στο βίντεο, αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, δεν προχωρούν, όμως, σε προσαγωγές -σύμφωνα με το ίδιο Μέσο έχει υπάρξει παρέμβαση Χρυσοχοΐδη, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες εντοπισμού και προσαγωγής των υπαίτιων.

Ο δημοσιογράφος, δε, απομακρύνεται, με τα σημάδια από τα χτυπήματα εμφανή στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Γύρω στις 3:15 με 3:20 μας ζητήθηκε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να κάνουμε τις δηλώσεις με την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Πήγαμε όλοι οι συνάδελφοι εκεί, μας έκαναν τις δηλώσεις όπως ζήτησαν και στη συνέχεια αφού τελειώσαμε τη δουλειά μας αποφασίσαμε να φύγουμε».

Την ώρα, λοιπόν, που έφευγε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γύρισε την πλάτη του και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση χωρίς λόγο από δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τον χτύπησε πάνω από το αριστερό του μάτι.

«Προσπαθώ να φύγω, οι αστυνομικοί καταφέρνουν και κρατούν όλους τους υπόλοιπους. Δέχομαι μπουκάλια, αιμορραγώ, προσπαθώ να φύγω από το σημείο και στη συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι έχω. Ήταν παρούσα η αστυνομία. Δεν παρενέβησαν. Φαίνεται και οι ίδιοι εξεπλάγησαν. Οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να κρατήσουν τους υπόλοιπους», είπε.

Πηγή: gazzetta.gr