Βλέπουμε τον απερχόμενο Περιφερειάρχη σε κλίμα πανικού, να δίνει συνεντεύξεις σε ΜΜΕ χωρίς καμία συνοχή του λόγου του.

Είναι εμφανής η πολιτική αδυναμία του.

Τον ακούσαμε να λέει ότι λόγω αδυναμίας του συστήματος δεν αποτράπηκαν οι τρεις θάνατοι των διασωληνομένων ασθενών από το νοσοκομείου Ζακύνθου, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αυτός και η κυβέρνηση που υποστηρίζει, είναι το σύστημα.

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι σήμερα τα τέσσερα τελευταία χρόνια που κυβερνάει η παρέα του, πεθαίνουν συνέχεια συνάνθρωποί μας από τον ίδιο συγκεκριμένο λόγο, παρόλο που κάποιοι προηγούμενοι έχουν φροντίσει να εξοπλίσουν πλήρως το νοσοκομείο.

Αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της Περιφέρειας ασχολείται με τις συναντήσεις του κου Μοσκοβισί, με την κα Ρόδη Κράτσα.

Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Επιλεκτικά του διαφεύγει ότι : Ο Πιερ Μοσκοβισί είναι σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων. Είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης, καθώς και για την εξασφάλιση της οικονομικής ρεαλιστικότητας των προτάσεων της Επιτροπής και την εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ενώσεως των χωρών της Ε.Ε.. Σε φορολογικά ζητήματα ο Επίτροπος Μοσκοβισί είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη ενός συστήματος ΦΠΑ σε επίπεδο Ε.Ε., για τη βελτίωση της λειτουργίας της εσωτερικής αγοράς ως προς τους έμμεσους και άμεσους φόρους, και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Τα καθήκοντά του περιλαμβάνουν επίσης την ανάπτυξη και τη διαχείριση μιας αποτελεσματικής τελωνειακής ενώσεως της Ε.Ε.

Δεν τον έχουν ενημερώσει τον κο Γαλιατσάτο ότι ο κος Μοσκοβισί στις 20 Ιουλίου 2004 είχε εκλέχθηκε στη θέση του ενός από τους αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επανεκλέχθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2007.

Φυσικά δεν θέλει να γνωρίζει ότι η Κα Ρόδη Κράτσα για δύο θητείες ήταν αντιπρόεδρος επίσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου… Και το ποιο σημαντικό ……… Το κέντρο λήψεως αποφάσεων για όλα τα Ευρωπαϊκά προγράμματα είναι εκεί.

Φυσικά η σχέση του κου Γαλιατσάτου με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα είναι μόνο οι «ΑΠΕΝΤΑΞΕΙΣ»  έργων……

 

Με τιμή

Στασινόπουλος Γεώργιος                                                            Αντιπρόεδρος

Περιφερειακού  Συμβουλίου

Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Π.Ε. Ζακύνθου

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το οδικό δίκτυο στην Λευκάδα και Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΜάκης Χουλιάρας :2.800 περίπου μετασεισμοί στο Ιόνιο μετά τον σφοδρό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ της 26ης Οκτωβρίου 2018