Ιθάκη: ένας μικρός κύκλος συναυλιών και μουσικών workshops που θα πραγματοποιηθούν σαν πρόδρομη κατάσταση του Θεατρικού Φεστιβάλ Ιθάκης

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ! Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Σε ζωντανή σύνδεση από το Δημαρχείο Ιθάκης, ο Δήμαρχος Δ. Στανίτσας μιλάει για όλη την καλή προετοιμασία σε υποδομές, ακτοπλοϊκή σύνδεση, λιμενικές εγκαταστάσεις, επάρκεια/ποιότητα υδροδότησης και υπηρεσίες καθαριότητας/ανακύκλωσης, ώστε η Ιθάκη να έχει μια πραγματικά καλή και ασφαλή τουριστική σεζόν 2022.
Στην ερώτηση τί μπορεί να κάνει ο επισκέπτης στις διακοπές του στην Ιθάκη, ο Δ. Στανίτσας έκανε εκτενή αναφορά στις υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες που παρέχονται πλέον οργανωμένα πάνω στο νησί, το δίκτυο πεζοπορικού τουρισμού 100 χλμ “Ithaca Trail”, τον πολιτιστικό τουρισμό και την σχετική εφαρμογή ξενάγησης σε αυτό το δίκτυο, αλλά και τις καλοκαιρινές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις που θα συνοδεύσουν μικρούς-μεγάλους στις διακοπές τους.
Η συνέντευξη του Δημάρχου έβγαλε και μια εμβληματική είδηση, ένα μικρό κύκλο συναυλιών και μουσικών workshops που θα πραγματοποιηθούν σαν πρόδρομη κατάσταση του Θεατρικού Φεστιβάλ Ιθάκης, το οποίο ο Δήμος Ιθάκης σκοπεύει να επανεκκινήσει – θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ! Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ…

Posted by Βήμα Μπροστά Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση on Wednesday, June 8, 2022