Σημαντική λεπτομέρεια που οφείλω να μην παραλείψω τώρα που το λιμάνι μας ολοκληρώθηκε, είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της μεγαλύτερης εργολαβίας που έχει λάβει χώρα στο νησί μας, όπου ήταν δυνατόν λόγω ειδικοτήτων, δούλεψαν πάρα πολλοί ντόπιοι εργολάβοι, μικροεργολάβοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, δύτες, σιδηρουργοί, μπογιατζήδες, πλακάδες, εργάτες κ.λπ. Τους ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα ευχαριστώ τον εργολάβο και φίλο Ανδρέα Περήφανο. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη συμπατριώτισσα και φίλη Δώρα Μάντζαρη για την ευγενική προσφορά της στην κατασκευή των λογότυπων του λιμανιού μας, που σε λίγες μερες θα δείτε στις ταμπέλες του λιμανιού Οδυσσέας.
Το ίδιο θα συνεχίσουμε και στις επόμενες εργασίες στο λιμάνι μας, που έχουν να κάνουν με τον καλλωπισμό και την αποκατάσταση του τοπίου, των παταριών κ.λπ.
Και αυτό ισχύει όχι μόνο κατά τη διάρκεια της δίκης μου θητείας, αλλά και της προηγούμενης. Το ίδιο γίνεται τώρα και σε όλα τα έργα αποκατάστασης στο Επαρχιακό Δίκτυο, το ίδιο θα γίνεται και σε όλα τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Ιθάκης, τουλάχιστον όσο θα είμαι Έπαρχος Ιθάκης. Τους λόγους τους καταλαβαίνετε όλοι.
Από το fb του Επάρχου Ιθάκης Θανάση Λιβιτσάνη
Προηγούμενο άρθροΤσιμέντο στην Ακρόπολη – Τι απαντά το υπουργείο Πολιτισμού στις αντιδράσεις
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Ξέφυγε ο δείκτης Rt κι αυτός είναι ο λόγος που οδηγούμαστε σε lockdown