ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Γερ.Στανιτσας συμμετείχε σήμερα το πρωί στην τελετή παράδοσης του νέου ασθενοφόρου δωρεά της εταιρείας R ENERGY 1 μέσω τους πρόεδρου της Γεωργίου Ρόκα μετά από αίτημα του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Ένα χρόνιο αίτημα του Δημου και των κατοίκων της Ιθάκης, ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας με ασθενοφόρο, γίνεται πραγματικότητα μετά από ενέργειες του πρωθυπουργού και της εταιρείας R ENERGY 1 .
Τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία αυτή συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου μας να θεμελιώσει κοινωνική πολιτική στον τομέα της υγείας και να αυξήσει τις παροχές υγείας προς τους δημότες μας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Γερ.Στανιτσας συμμετείχε σήμερα το πρωί στην τελετή παράδοσης του νέου ασθενοφόρου δωρεά της εταιρείας R ENERGY 1 μέσω τους πρόεδρου της Γεωργίου Ρόκα μετά από αίτημα του Πρωθυπουργού κ.Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.Ένα χρόνιο αίτημα του Δημου και των κατοίκων της Ιθάκης, ο εξοπλισμός του Κέντρου Υγείας με ασθενοφόρο, γίνεται πραγματικότητα μετά από ενέργειες του πρωθυπουργού και της εταιρείας R ENERGY 1 .Τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία αυτή συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου μας να θεμελιώσει κοινωνική πολιτική στον τομέα της υγείας και να αυξήσει τις παροχές υγείας προς τους δημότες μας.

Posted by Stanitsas Dionisis on Tuesday, October 18, 2022

Το παραλάβαμε, αχρείαστο να είναι. Κύριε Ρόκα, φίλε Γιώργο, η Ιθάκη σε ευχαριστεί!!

Posted by Thanasis Livitsanis on Wednesday, October 19, 2022

Πριν την τελετή παράδοσης. Το νέο ασθενοφόρο της Ιθάκης.

Posted by Thanasis Livitsanis on Tuesday, October 18, 2022

Προηγούμενο άρθροΕ. Φωκάς: Ο Σαμικός γιατρός του Ι. Μεταξά που παντρεύτηκε την κόρη του
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία η άσκηση καταπολέμησης θαλάσσιας ρύπανσης στο λιμάνι Αργοστολίου [εικόνες]