Ανάρτηση της ΑΝΑΣΑ:

“πριν ο αλέκτωρ λαλήσει” η ΠΙΝ/Κράτσα αρνήθηκε για μια ακόμη φορά την Ιθάκη και την στήριξη των αναγκών της.

Η ΑΝΑΣΑ ,όπως είναι γνωστό, εχει ζητήσει πρίν λίγο καιρό την αποκλειστική διάθεση του ποσού των 1,5 εκατ. ευρώ, που προέρχεται από την κατάπτωση των εγγυητικών επιστολών του έκπτωτου εργολάβου στο έργο του λιμανιού στον Πίσω Αετό, στο νησί της Ιθάκης.
Η ΠΙΝ/Κράτσα αρνήθηκε τότε υποσχόμενη αόριστα μεγάλα έργα.

Σήμερα (12/6) η ΑΝΑΣΑ συγκεκριμενοποίησε στο ΠΣ την πρόταση της και ζήτησε την χρήση των πιστώσεων αυτών για την ανέγερση ενός κλειστού αθλητικού χώρου για τις αθλητικές ,πολιτιστικές και κοινωνικές ανάγκες των Ιθακήσιων.

Δυστυχώς η πλειοψηφία Κράτσα-Σπύρου-Αλεξάκη καταψήφισε και αυτή την σημαντική πρόταση, με την ίδια δικαιολογία ότι δηλ θα φέρουν αργότερα μια δική τους πρόταση!

Έτσι απεδείχθη ότι η επίσκεψη της κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου προχθές στην Ιθάκη ήταν για τα ..μάτια του κόσμου και ουδόλως συγκινήθηκε από τα καυτά προβλήματα του νησιού που ζητούν λύση.

Δυο φορές δυστυχώς, οι σφοδρότεροι πολέμιοι της πρότασης της ΑΝΑΣΑ για το κλειστό αθλητικό κέντρο και την αποκλειστική χρηματοδότηση της Ιθάκης υπήρξαν αυτοί που θα έπρεπε να την αγκαλιάσουν και να την υλοποιήσουν: ο έπαρχος κ. Λιβιτσάνης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τραυλός , ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Σπανός , η “δυνατή ομάδα” όπως αυτοονομάστηκαν!

Η ΑΝΑΣΑ εργάστηκε με σεβασμό απέναντι στις ανάγκες της Ιθάκης και γενικότερα των μικρών νησιών και συνεχίζει να το πράττει με συνέπεια και τώρα.

Η αντιμετώπιση της διπλής νησιωτικότητας που αντιμετωπίζουν τα μικρότερα νησιά της ΠΙΝ ειναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος της και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πρόταση για το κλειστό αθλητικό κέντρο στην Ιθάκη.

"πριν ο αλέκτωρ λαλήσει" η ΠΙΝ/Κράτσα αρνήθηκε για μια ακόμη φορά την Ιθάκη και την στήριξη των αναγκών της.Η ΑΝΑΣΑ…

Δημοσιεύτηκε από Theodoros Galiatsatos στις Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Προηγούμενο άρθρο«Καμπανάκι» Γώγου για τον συνωστισμό: «Επικίνδυνα τα μπαρ – Σχέδιο για τοπικά lockdown»
Επόμενο άρθροΣτο “κόκκινο” η αγωνία για την εξαφάνιση της 10χρονης – “Χάθηκε πολύτιμος χρόνος” (video)