Εκτακτη εφάπαξ ενίσχυση ύψους 600 ευρώ με τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου ανακοίνωσε για όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη

Ήταν υποχρέωσή μας να αυξήσουμε τις αποδοχές των γιατρών. Όλες οι αυξήσεις θα είναι αναδρομικές και από τον Ιανουάριο θα υπάρξει νέα προσαύξηση των επιδομάτων. Δώσαμε τη δυνατότητα οι γιατροί πλήρους απασχόλησης να μπορούν να λειτουργούν και ως ιδιώτες. Τιμώ τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικά αυτούς που ανθίστανται στον πειρασμό να μετακινηθουν στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς τέτοια απόφαση θα χάναμε γιατρούς στο ΕΣΥ.

Όπως διαπιστώνετε έδειξα μια φωτογραφία της βασικής μας διαφοράς στο πολιτικό σκηνικό. ‘Αλλοι μόνο φωνασκούν και άλλοι σχεδιαζουν και δρουν. Να ανακοινώσω δυο κεντρικές αποφάσεις. Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις. Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600 ευρώ ανά υπάλληλο.

Πηγή: imerisia.gr

Προηγούμενο άρθροΤΩΡΑ: Εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Δείτε βίντεο
Επόμενο άρθροΥπουργείο Ανάπτυξης: Βγήκε απόφαση για 100 επιχειρήσεις-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ που παίρνουν αποζημίωση μέσω ΕΣΠΑ-Δείτε ποιες είναι από την Κεφαλονιά-Ιθάκη (απόφαση)