Ήταν αρχές του Μαρτίου όταν ανακοινώσαμε προσπάθεια που έκανε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού κ Ρηγάτο Μπάμπη, για την συγκέντρωση χρημάτων για την τσιμεντόστρωση των διαδρόμων του Νεκροταφείου μας.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
Μέσα σε πέντε ημέρες οι χωριανοί, ιδιαίτερα όσοι κατοικούν στην Αθήνα και στο εξωτερικό μετά από επικοινωνία που είχε μαζί τους και ο πρόεδρος του συλλόγου μας, ανταποκρίθηκαν άμεσα και όχι μόνο συγκεντρώθηκε το ποσό των 1600€ που είχαμε βάλει ως στόχο, αλλά υπερκαλύφθηκε και ξεπεράσαμε τα 2000€, εκτός από αυτά που έχει συγκεντρώσει ο πρόεδρος της κοινότητας.

Έτσι σήμερα είμαστε με τον πρόεδρο του χωριού στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ξεκίνησε το έργο της τσιμεντόστρωσης με το δωρεάν μπετόν (10μ3) που προσέφερε ο συγχωριανός μας κ. Διονυσάτος Δημήτρης του Κώστα .
Το έργο θα ολοκληρωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα με μπετόν που θα προσφέρει ο Ιωάννης Μαρούλης του Καμινάρη.
Μετά το τέλος των εργασιών, θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας τα ονόματα όσων βοήθησαν, το τελικό κόστος του έργου και όλες οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν .
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας ευχαριστεί για μία ακόμα φορά για την μεγάλη σας ανταπόκριση.
Όλοι μαζί μπορούμε.

Ήταν αρχές του Μαρτίου όταν ανακοινώσαμε προσπάθεια που έκανε ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού κ…

Δημοσιεύτηκε από Sillogos Kaminarata στις Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Προηγούμενο άρθρο«Θα είσαι για πάντα ο μικρός μου άγγελος»: Το συγκινητικό «αντίο» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον 8χρονο Χρήστο
Επόμενο άρθροΑργοστόλι: Στο 2ο ΓΕΛ αποχαιρέτησαν την Διονυσία Κυπριώτου