40 χρόνια Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας ΚεφαλονιάΟρεάλιος Γη – Orealios Gaea
📌Χθες παραβρέθηκα στην τιμητική εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από τη λειτουργία του Συνεταιρισμού της #Ρομπόλας
🆕Στις νέες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού που σέβονται την τοπική παράδοση και αναδεικνύουν την τέχνη του οίνου, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Παναγή Γαλιατσάτο και τον Διευθυντή κ. Κώστα Μπαζίγο- παρουσία πλήθους κόσμου που τίμησαν την εκδήλωση.
👏Θερμά συγχαρητήρια στον #Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας που πιστοποιεί καθημερινά ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για την ανάπτυξη της υπαίθρου στον πρωτογενή τομέα των νησιών μας κερδίζοντας επάξια την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των καταναλωτών, κατορθώνοντας να εδραιώσει την εικόνα της ποιότητας και της «τίμιας τιμής» στον οινικό χώρο.
👉Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα συνεχίζοντας την προσπάθεια του Συνεταιρισμού, τιμώντας ολόκληρη την Κεφαλονιά στην Ελλάδα και το Εξωτερικό!

4️⃣0️⃣ χρόνια Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας ΚεφαλονιάΟρεάλιος Γη – Orealios Gaea📌Χθες παραβρέθηκα στην τιμητική…

Posted by Παναγής Καππάτος on Friday, September 23, 2022

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Εσωτερικών: 200.000 ευρώ σε Δήμο του Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (απόφαση)
Επόμενο άρθροAmnesia: Το Official Aftermovie του μουσικού φεστιβάλ TDA στο Ληξούρι