Καππάτος: Επίσημη Επίσκεψη και σειρά επαφών με τους Υφυπουργούς Νίκο Χαρδαλιά και Σοφία Ζαχαράκη στη Κεφαλονιά και Ιθάκη (εικόνες)

Επίσημη Επίσκεψη με αφορμή τους εορτασμούς της 21ης Μαΐου πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη.

Με τον κ. Χαρδαλιά παραστήκαμε στην Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριου, την Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Ριζοσπαστών και τη παρέλαση στη Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου. Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη και συζήτηση στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης με στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Ιθάκη, με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη επισκεφτήκαμε τόσο τις Ιερές Μονές Καθαρών και Κοιμήσεως της Θεοτόκου όσο και τη Ψηφιακή Έκθεση του Γεωπάρκου Ιθάκης στην Ανωγή.

Στο Τυροκομείο του Χρύσανθου Καραβία είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε τοπικά, παραδοσιακά, προϊόντα ενώ η επίσκεψή μας στο Σταυρό στάθηκε η αφορμή να  συνομιλήσουμε  με τον Πρόεδρο και κατοίκους του χωριού.

Τέλος, με τη κ. Ζαχαράκη πραγματοποιήσαμε  επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Σταυρού και το Κιόνι.

Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά και την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη που ως εκπρόσωποι της Κυβέρνησης βρέθηκαν στη Κεφαλονιά και την Ιθάκη αυτές τις ημέρες.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως δεν περιόρισαν την επίσκεψή τους στο επίσημο Εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων τίμησης της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα αλλά θέλησαν να ενημερωθούν διεξοδικά για ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τη τοπική κοινωνία των νησιών μας.

Σε ό,τι με αφορά είμαι πάντα παρών στην ανάδειξη των αιτημάτων του Νομού μας σε κάθε επίπεδο.

https://www.facebook.com/taneastonaera/posts/5316207278425888

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης