Αγαπητό kefalonia magazine

Στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Βουλευτής του Νομού μας Παναγής Καππάτος

Στο θέμα της υγείας είπε ότι έχει κάνει αίτημα για τρεις θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο που θα μπορούν να διατηρούν το ιατρείο τους το ιδιωτικό και να εργάζονται στο νοσοκομείο με την μέθοδο της παροχής υπηρεσιών και με μισθό 2000 ευρώ μεικτά. Ο βουλευτής θα ενημερώσει τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς για το θέμα αυτό. Όπως είπε μέχρι σήμερα έχουν προσληφθεί και εργάζονται στο Νοσοκομείο 11 νέα άτομα (5 διοικητικοί & 6 νοσηλευτικό προσωπικό)

Σε ότι αφορά το Εμπορικό Λιμάνι Αργοστολίου είπε ότι “Θα γίνει αυτό που θέλει η Κεφαλονιά” παρά τα όσα προχωρούσαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου ώστε να γίνει το εμπορικό λιμάνι πίσω από το Λιμεναρχείο. “Με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο προλάβαμε μία δυσάρεστη εξέλιξη” είπε ο βουλευτής

‘Έρχονται τις επόμενες ημέρες νομοθετικές ρυθμίσεις για τα θέματα του Ληξουρίου. Θα έχω και εγώ νομοθετική πρωτοβουλία. Σήμερα ή την Δευτέρα θα πληρωθούν οι δικαιούχοι της επιδότησης των ενοικίων ενώ θα νομοθετηθεί και η επέκταση της επιδότησης για το επόμενο διάστημα” είπε ο βουλευτής.

Ο κ. Καππάτος μίλησε για “μεγάλη συμφωνία με τον Υπουργό Υποδομών για ένα έργο οδοποιίας στο Αργοστόλι” χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Είπε μόνο “Θα γίνει μία άλλη πόλη”

Επίσης εξελίξεις έχουμε και με τα σχολεία. Ο κ. Καππάτος είπε ότι στην συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών είχαμε συζήτηση και μάλλον θα γίνει το έργο του νέου σχολείου στην θέση του παλιού επαγγελματικού ενώ και για τον Πόρο ο Δήμος έχει ζητήσει την παραχώρηση ενός οικοπέδου για να ανεγερθεί σχολείο

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Καππάτου

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Τσιόδρας: Φοιτητές του λοιμωξιολόγου «υποκλίνονται» στον «στρατηγό» τους
Επόμενο άρθροΦρίκη: Κληρικός έκανε ανθρωποθυσία για να σταματήσει η πανδημία του κορονοϊού