Συνάντηση με Προέδρους δώδεκα Τοπικών Κοινοτήτων της Ερίσου

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου είχα τη χαρά να βρεθώ στις Βασιλικάδες και να συναντηθώ με Προέδρους δώδεκα τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Ερίσου του δήμου Σάμης. Είχαμε μαζί μια ανοικτή και παραγωγική συζήτηση για 3,5 ώρες.

Κάθε Πρόεδρος μίλησε για την καθημερινότητα και τις αγωνίες των πολίτων στις τοπικές κοινότητες της Ερίσου, με τα προβλήματα να είναι κοινά για τους περισσότερους οικισμούς. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου-λυκείου Μεσοβουνίων, για τα ζητήματα που αφορούν την μαθητική κοινότητα της Ερίσου.

Από την πλευρά μου σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και στη συνέχεια σε επίπεδο υπουργείων, θα  προσπαθήσω να συμβάλω στην προσπάθειά τους.

Η περιοχή της Ερίσου χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Η ίδρυση εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Βασιλικάδες, η χρηματοδότηση της αφαλάτωσης-ύδρευσης στην Άσσο και η χρηματοδότηση υδατοδεξαμενής σε Βαρύ και Καρυά, είναι θετικές παρεμβάσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα. Όλοι προσπαθούμε για ακόμα περισσότερα.

Ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους και τις Προέδρους για την συνεργασία και τη φιλοξενία. Συμμερίζομαι τις αγωνίες τους για τα χωριά μας και συμμετέχω στον κοινό μας αγώνα.

Με την ευκαιρία αυτή, παρακαλώ κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσά μας να μην αμελήσει να συμμετέχει στην απογραφή πληθυσμού. Είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για το μέλλον της Ερίσου.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Έρχονται βροχές-Που θα πέσει το περισσότερο νερό (εικόνες)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Θεία λειτουργία για τα Εισόδια της Θεοτόκου στον ιερό ναό Παμμέγιστων Ταξιαρχών στα Βαλσαμάτα (εικόνες)