Καταγγελία για παραπλάνηση των ψηφοφόρων κάνει η Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής

Μας εστάλη η ακόλουθη ανακοίνωση από τη Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς και την δημοσιεύουμε αυτούσια:

Χρυση Αυγή – Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Επειδή και σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές βγήκαν πάλι οι πολιτικοί απατεώνες και τσαρλατάνοι της Κεφαλονιάς και διαδίδουν διάφορες αηδίες περί προτίμησης της Χρυσής Αυγής σε κάποια πρόσωπα άσχετα με τον χώρο μας, κάτι που έπραξαν και το 2014 για να ξεγελάσουν τους συμπατριώτες μας ψηφοφόρους, πατώντας στο ότι δεν κατεβάσαμε τότε δημοτικό συνδυασμό (όμως αυτή τη φορά -από τη στιγμή που κατεβαίνουμε στις Δημοτικές Εκλογές- μόνο σε ηλίθιους απευθύνονται, νομίζοντας προφανώς ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα τους), είμαστε υποχρεωμένοι για άλλη μία φορά να τονίσουμε προς τους συμπατριώτες μας ότι:

1) Ουδέποτε στο παρελθόν στέλεχος ή μέλος της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής κατέβηκε υποψήφιος/α με, ή υποστήριξε δημοσίως, κάποιον από τους συνδυασμούς των πολιτικών απατεώνων που διεκδίκησαν στο παρελθόν τον Δήμο Κεφαλονιάς, κι έχουν το θράσος να το επαναλαμβάνουν στους νέους Δήμους του νησιού μας, τους οποίους οι ίδιοι ρήμαξαν κατά το παρελθόν επί θητείας τους.
2) Κυκλοφορούν, από ιδρύσεως της Τοπικής μας, διάφοροι απατεώνες, που ούτε έξω από τα γραφεία μας δεν έχουν περάσει, που το παίζουν, στους ανήξερους και αγαθούς συμπατριώτες μας, δήθεν χρυσαυγίτες, με σκοπό την παραπλάνησή τους, προς όφελος των αφεντικών τους. Κεφαλονίτες και Κεφαλονίτισες, σε όποιον σας το παίζει χρυσαυγίτης, φανείτε επιφυλακτικοί. Οι Χρυσαυγίτες της Κεφαλονιάς είναι συγκεκριμένοι, λίγοι κι εκλεκτοί, έχουν ταχθεί εναντίον όλων εξ αρχής, και σε καμία περίπτωση δεν συνεργάζονται με δεξιά και αριστερά (και trans αριστεροδεξιά…) καθάρματα. Σε περίπτωση αμφιβολίας για πρόσωπα και πράγματα, απευθυνθείτε στο 6945134452.
3) Οι μόνοι Χρυσαυγίτες που υπάρχουν, είναι αυτοί που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου (για τον Δήμο Αργοστολίου με τη «Χρυσή Κεφαλονιά» και για την Περιφέρεια με την «Ελληνική Αυγή για το Ιόνιο») και αυτοί που θα τους στηρίξουν, και ουδείς άλλος…
Αντιλαμβανόμαστε τον πόνο αλλά και τον τρόμο που έχει καταλάβει το ντόπιο πρασινοκοκκινομπλέ καθεστώς της μεταπολίτευσης από την κάθοδό μας στις Δημοτικές Εκλογές… και πολύ χαιρόμαστε!
Ραντεβού στις κάλπες!!!
Αναδημοσιευση από www.kefaloniannews.blogspot.com