Αγαπημένοι μου φίλοι,
Θα επιθυμούσα να μοιραστώ μαζί σας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου, με τον συνδυασμό της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ», του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΙΣΗ.
Δεν ήταν εύκολη η απόφαση αυτή. Θεώρησα όμως χρέος τιμής να ανταποκριθώ στην πρόκληση αυτής της πρόσκλησης. Οι γνώσεις μου καθώς και η ενασχόλησή μου με εθελοντικές κοινωνικές δραστηριότητες μου προσφέρουν την εμπειρία που χρειάζεται για να προσφέρω στον Δήμο μας, με τη δική σας συμπαράσταση.
Τις βασικές αρχές και αξίες για τη ζωή τις έλαβα από την οικογένεια μου οι οποίες εμπλουτίστηκαν από το γνωσιακό μου αντικείμενο( απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α). Στόχος μου είναι να τις μεταλαμπαδεύσω στα παιδιά μου, με κορυφαία την προσφορά στον συνάνθρωπο, σε κάθε τομέα της καθημερινότητας μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που ζούμε και θα μπορέσουμε να γράψουμε μαζί μια νέα σελίδα με σπουδαίο περιεχόμενο για να την κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.
Για το σκοπό αυτής της αρχής μπαίνω στην πρώτη γραμμή και σας καλώ να τιμήσετε με τη ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να αγωνιστούμε ενωμένοι!
Η αρχή έγινε με μια σειρά σπουδαίων έργων …τα γνωρίζετε και απολαμβάνουμε τις ήδη τις θετικές τους συνέπειες στην καθημερινότητα μας. Ας προχωρήσουμε μαζί ώστε να γίνει ο Δήμος μας όχι μόνο Δήμος των έργων αλλά και πρότυπο συνεισφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Η εμπειρία του Δημάρχου μας και της δυνατής του ομάδας απέδειξαν πως η ενότητα και η συνεργασία μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν. Για το σκοπό αυτό συμπορεύομαι στην προσπάθεια αυτή μαζί τους με ευγένεια και ευπρέπεια…όπως πρέπει να είναι κάθε σωστός αγώνας!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΩΜΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΙΣΗ

Προηγούμενο άρθρο“Γελάτε όσο είναι καιρός… over… γιατί 26 Μαίου θα κλαίτε”!
Επόμενο άρθροΑ.Ο. Πρόννοι: Το “ευχαριστώ” μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος