Πριν τρία χρόνια ως Αντιδήμαρχος Δ.Ε Παλικής συμμετείχα στην τοπική ομάδα διαβούλευσης για το πρόγραμμα LEADER και σε συνεργασία με την τότε Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κεφαλονιάς κ.Σοφία Γαρμπή καλέσαμε τοπικούς φορείς και συλλόγους στο Ληξούρι προκειμένου να ενημερωθούν και να βοηθηθούν στην υποβολή των προτάσεων για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα.
Σήμερα με μεγάλη χαρά βλέπουμε ότι οι προσπάθειες όλων δικαιώνονται αφού εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν για χρηματοδότηση προτάσεις συνολικού ύψους 710.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα:
1).Τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου για “Αναβάθμιση παρεχομένων υπηρεσιών στους ηλικιωμένους με διαμόρφωση χώρου υπαίθριων δραστηριοτήτων , δημιουργία ειδικού χώρου φυσικοθεραπείας με σύγχρονο εξοπλισμό και αποθηκευτικό χώρο” με το ποσό των 433.791,93 ευρώ.
2). Το σωματείο για τη διάσωση της Πολιτιστικής κληρονομιάς “Ο Πάλιος” για την “Προμήθεια εξοπλισμού ψηφιοποίησης και ταξινόμησης έντυπου αρχειακού υλικού” με το ποσό των 17.297,57 ευρώ.
3). Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης για “Προμήθεια μουσικών οργάνων , στολών , υποδημάτων και λοιπού εξοπλισμού της Φιλαρμονικής” με το ποσό των 148.337,46 ευρώ.
4). Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός σύλλογος Μαντζαβινάτων και Βουνίου “Η Κουνόπετρα” για “Εκδηλώσεις πολιτισμού στην Παλική.Μουσικά και Θεατρικά Δρώμενα και γιορτή κρασιού.” με το ποσό των 111.517,19 ευρώ.

Θέλω να συγχαρώ για την προσπάθεια και την μεθοδική δουλειά που ως αποτέλεσμα είχε την ένταξη για χρηματοδότηση όλων των παραπάνω δράσεων και έργων όλα τα Διοικητικά Συμβούλια που μόχθησαν και δεν πτοήθηκαν από τις δυσκολίες που συνάντησαν στην πορεία , με αποτέλεσμα να δικαιωθούν.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων στους εργαζόμενους στην Τοπική Ομάδα του LEADER οι οποίοι εργάζονται σκληρά και ένα μέρος της επιτυχίας ανήκει και σε αυτούς.

Πριν τρία χρόνια ως Αντιδήμαρχος Δ.Ε Παλικής συμμετείχα στην τοπική ομάδα διαβούλευσης για το πρόγραμμα LEADER και σε…

Gepostet von Γιώργος Κατσιβέλης am Samstag, 16. Mai 2020

Η φωτο είναι από το lixouri.gr