Αυτοψίες στο επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο σε Κουβαλατα, Βουτσινίχα και Κοντογεννάδα, αλλα και σε Κλεισούρα και Πηγή Χάλκη, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος κ.Γεώργιος Κατσιβέλης.
Μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Δ.Μαρκέτος και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ληξουρίου Θ.Καλογερόπουλος.
Συνάντησαν κατοίκους στα Κουβαλάτα και στον κάμπο της Κοντογεννάδας, πραγματοποίησαν αυτοψίες σε σημεία οπου το αγροτικό και επαρχιακό δίκτυο, μετά τον “Ιανό”, έχει υποστεί σοβαρα προβλήματα, συζήτησαν μαζι τους και δεσμεύτηκαν για αποκατάσταση άμεσα.
Στον κάμπο της Κοντογεννάδας συναντήθηκαν και συζήτησαν και με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χαράλαμπο Γερολυμάτο.
Δείτε βίντεο εδώ
…στην Πηγή στις Χάλκες.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν ο Δήμαρχος κ. Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος κ.Μαρκέτος και ο κ. Καλογερόπουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Για την αποκατάσταση του δρόμου που οδηγεί στην Πηγή στις Χάλκες, για την μελέτη, την ανάπλαση και την ανάδειξη της Πηγής με το καθάριο νερό, συζήτησαν ο Δήμαρχος με τον κ. Καλογερόπουλο, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν και για την πεζοπορική διαδρομή από την Πηγή προς την παραλία στις Χάλκες.
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ήδη εχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση και για την ανάπλαση της Πηγής “Κέρια” στα Καλάτα.
Δείτε βίντεο εδώ
Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: “Ενα νόμισμα έχει δυο όψεις”
Επόμενο άρθροΤουρισμός: Δείτε τι “γκουγκλάρουν” οι Βρετανοί για την Κεφαλονιά στο διαδίκτυο το 2020 και τι έψαχναν το 2019 & το 2018 (πίνακας)