Κατσιβέλης: “Αγνοήσαμε τις κομματικές ταυτότητες, συνεργαστήκαμε και πετύχαμε την δημοπράτηση ενός έργου πνοής για τον αθλητισμό”

Βοηθητικό γήπεδο Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου!!

Ένα σπουδαίο έργο που αναβαθμίζει και δίνει μεγαλύτερη αξία και ζωή στο κεντρικό γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα του Σταδίου ” ΑΟ Παλληξουριακός” στον Αγ.Αντώνη.
Πριν δύο χρόνια κατέθεσα το αίτημα στον Αντιπεριφερειάρχη κ.Παναγή Δρακουλόγκωνα και αυτός μου ζήτησε μελέτη για να μπορέσει να το εντάξει.

Μετά από δύο μήνες η μελέτη ετοιμάστηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κεφαλονιάς και κατατέθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη μαζί με τα απαραίτητα τοπογραφικά τα οποία προσέφερε ο καλός φίλος και πρώην παίκτης του Παλληξουριακού μηχανικός, Βαγγέλης Βαλλιάνος​

Στη συνέχεια ΚΕΔΗΚΕ και Παλληξουριακός συνεργάστηκαν προκειμένου να κατατεθεί το αίτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο στόχος που έχουμε βάλει να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο αθλητικό Κέντρο στο Δημοτικό Στάδιο μέρα με τη μέρα παίρνει σάρκα και οστά.

Σύντομα θα καταθέσουμε πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” του Υπουργείου Εσωτερικών για την ασφαλτόστρωση του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου αλλά και του Κλειστού Γυμναστηρίου με φωτισμό και διαγραμμίσεις οδικής ασφάλειας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγής Δρακουλόγκωνας​ , τους Αλεξανδρόπουλο Βαγγέλη και Καλογερόπουλο Θεόδωρο απο την Τεχν.Υπηρεσία του Δήμου, την ΚΕΔΗΚΕ τον Πρόεδρο Άγγελο Κωνσταντάκη και τη Διευθύντρια Όλγα Γιαννάτου για τη συνεισφορά, το ΔΣ του Παλληξουριακού και τον Βαλλιάνο Βαγγέλη για τα τοπογραφικά.
Σύντομα θα καμαρώνουμε ένα Αθλητικό Κεντρο που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτε από αντίστοιχα πολύ μεγαλύτερων πόλεων.

Και όλα αυτά με τη συνεργασία τόσων διαφορετικών ανθρώπων και φορέων κάτι που αποδεικνύει ότι μόνο με τη συμπαράσταση όλων μπορούμε να πετύχουμε!!

Γ.Κατσιβέλης
Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου