Κατσιβέλης: Στα Φιλανθρωπικά καταστήματα Ληξουρίου & στην κοπή πίτας στο Ρίφι (pics)

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου παρευρέθηκε απόψε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κατσιβέλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Διαμαντίνα Καμηνάρη και οι Αντιδημάρχοι κύριοι Γαλανός και Ντιουάνι.
Σε μιά ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα η Πρόεδρος των ΦΙΛ κα Χριστίνα Βαλσάμου-Τσαγκαράτου δήλωσε ότι πλέον και ο Δήμαρχος Ληξουρίου ανήκει στο Διοικητικό Συμβούλιο των ΦΙΛ. Η Πρόεδρος δεν έκρυψε την εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Κατσιβέλη, καθώς η μεταξύ τους εκτίμηση και συνεργασία, η οποία ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που η κα Βαλσάμου-Τσαγκαράτου με όλο νέο, τότε, διοικητικό συμβούλιο ανέλαβε να δώσει πνοή στην, τότε, καταπονημένη και καταχρεωμένη λειτουργία των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της πόλης, στηρίζεται σε υγιή βάσεις συνεργασίας και συμπαράστασης. Πλέον ο Δήμαρχος, γνωρίζοντας τα προβλήματα των ΦΙΛ εκ των έσω, θα σταθεί αρωγός με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Δήμαρχος μετά την εκδήλωση των ΦΙΛ, αποδεχόμενος και την πρόσκληση του Προέδρου του Ριφίου κ. Άρη Γαβριελάτου, ανέβηκε στο χωριό μαζί με τους συνεργάτες του και τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, ο οποίος ευλόγησε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Κοινότητας Ριφίου.

Δήμος Ληξουρίου