Αγαπητό kefalonia magazine

Μία αρκετά δυσάρεστη είδηση για την τσέπη των Κεφαλονιτών βγήκε σήμερα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου. Όπως προειδοποίησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο νέος νόμος Χατζηδάκη για τα απορρίμματα που οδηγεί σε σύσταση νέου φορέα για τα σκουπίδια σε όλη την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καταργεί την ΕΔΑΚΙ (πρώην Διαδημοτική) που αποτελούσε “κόσμημα” και παράδειγμα για όλη την Ελλάδα, οδηγεί σε διπλασιασμό των τελών που φυσικά θα πληρώσουν οι δημότες!!!

Έτσι, από εκεί που είχαμε το φτηνότερο κόστος για τον δημότη σε όλη την Ελλάδα, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να το πληρώνουμε “χρυσό” εξαιτίας των χειρισμών της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας!

“Το λέω τώρα για να το ξέρει ο κόσμος και να μην αιφνιδιαστεί, αλλά και επιρρίψει τις ευθύνες εκεί που πρέπει” είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, ο οποίος εκτός από την νομική διεκδίκηση του ζητήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να ξαναζητήσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο να πάρει νέα απόφαση εξαίρεσης της Κεφαλονιάς από το νέο Νόμο

Ο παρατηρητής του δημοτικού συμβουλίου

Προηγούμενο άρθροΙερά Σύνοδος: «Αφορισμός» στη γιόγκα – Απαγορευτικό σε «Rotary» και «Lions»
Επόμενο άρθροΒρέθηκε επιστημονική λύση για το τέλος της φαλάκρας