Κεφαλονιά: Με ευχές και τραγούδια έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ο Δήμος Ληξουρίου [εικόνες +βίντεο]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Ληξουρίου παρουσία όλων των υπαλλήλων, αντιδημάρχων, προέδρων και αντιπροέδρων Νομικών Προσώπων.Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Γιώργος Κατσιβέλης αφού πρώτα οι ιερείς π. Χαράλαμπος Μαρκέτος και π. Ιωάννης Φραγκισκάτος την ευλόγησαν.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με μουσική και τραγούδια η ανδρική και η παιδική χορωδία του Δήμου Ληξουρίου υπό τη καθοδήγηση του μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου και τη συνοδεία με ακορντεόν του Γρηγόρη Βλαχούλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Κατσιβέλης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους του Δήμου Ληξουρίου, για το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει, με την ευχή την επόμενη χρονιά ο δήμος να κόψει την Πίτα του στο ανακαινισμένο δημαρχείο. Τέλος, ευχήθηκε υγεία και αλληλεγγύη για τη νέα χρονιά, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Σταύρος Τραυλός, η Πρόεδρος του ΔΣ Ληξουρίου Αδαμαντία Καμινάρη, η Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ζωή Μοσχονά, η Πρόεδρος του Υπερίωνα Σοφία Μαρόπουλου -Ζαφειράτου, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μαντζουράτος, πρόεδροι των κοινοτήτων, κληρικοί της περιοχής, εργαζόμενοι όλων των υπηρεσιών και ΝΠΔΔ του Δήμου Ληξουρίου και πολίτες από όλο το Δήμο.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι της Αντριάνας Καραντινού.

πηγή: ekefalonia.gr