Κεφαλονιά: Ο Κουρής κατέβηκε στα τρακτέρ –Ξεκαθάρισε πως θα είναι δίπλα τους μέχρι τέλους [βίντεο]

Δεύτερη ημέρα αγροτικών κινητοποιήσεων σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να οργανώνουν με επιτυχία μία μαζική παράσταση διαμαρτυρίας με δεκάδες τρακτέρ και αγροτικά οχήματα έξω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας γύρω στις μία το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια του αγώνα τους για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα και δη των επαγγελμάτων του κλάδου τους, που στη χώρα μας και όχι μόνο αντιμετωπίζουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

2η ημέρα κινητοποιήσεων από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νησιού μας

Οι ίδιοι μιλώντας στο ekefalonia δήλωσαν ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ικανοποίηση των αιτημάτων τους συμπαραστεκόμενοι, παράλληλα, στους συναδέλφους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον, τόνισαν πως οι ίδιοι οργανώθηκαν από μόνοι τους και δεν φέρουν καμία κομματική σημαία, νοιάζονται και αγωνιούν μόνο για το καλό της δουλειάς, της περιουσίας και των οικογενειών τους.

Οι αγρότες ζητούν λύση στα προβλήματά τους

Στο πλευρό τους βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής ο οποίος αναγνώρισε το δίκαιο αγώνα τους, καθότι πιέζονται εξαιρετικά από την περικοπή των επιδοτήσεων, το ακριβό πετρέλαιο κλπ.. Επίσης, ξεκαθάρισε πως θα είναι δίπλα τους και θα τους βοηθήσει τόσο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως αντιπεριφερειάρχης, με έργα αγροτικής οδοποιίας, λιμνοδεξαμενών, αλλά και με την προώθηση και στήριξη των αιτημάτων τους στο αρμόδιο υπουργείο.

Δείτε τι δήλωσε ο Σωτήρης Κουρής στην κάμερα του ekefalonia

Τι αναφέρουν οι αγρότες για τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Αντιπεριφέρεια

Ο Σωτήρης Κουρής συνομιλεί με κτηνοτρόφους, αλιείς και αγρότες